100 % fast stilling i Rus og psykisk helsetjeneste

Rus og psykisk helsetjeneste er lokalisert ved Ringebu helsesenter sammen med helsestasjon og legetjenesten. Tjenesten har et kreativt og spennende arbeidsmiljø med god fagkompetanse og trivelige og engasjerte medarbeidere.

Kvalifikasjonskrav:

• Utdannet sykepleier eller annen helse og sosialfaglig høyskoleutdannelse med videreutdanning innen psykisk helse og rus
  • God fremstillings- og formidlingsevne både skriftlig og muntlig.
  • Kjennskap til og erfaring med anerkjente terapeutiske metoder innen psykisk helsearbeid
  • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper som vektlegges:

• God samarbeidsevne
  • Fleksibel og ha evne til å arbeide både selvstendig og i team
  • Motivasjon og engasjement for fagfeltet
  • Målbevisst, løsningsorientert og ha gode kommunikasjonsferdigheter
  • Strukturert, pålitelig og lojal
  • Motivert til å være med å utvikle teamet i felleskap
  • Interessert i undervisning og veiledning

Arbeidsoppgaver:

• Kartlegging, utredning og oppfølging av mennesker i ulike livssituasjoner med utfordringer knyttet til psykisk helse og rus
  • Brukermedvirkning og pårørendearbeid
  • Bruk av feedbackinformerte tjenester i samtaleoppfølging
  • Tverrfaglig samarbeid internt i kommunen og samarbeid eksternt ut mot institusjoner, NAV, spesialisthelsetjenesten, FACT-team Sør-Gudbrandsdalen og andre
  • Veiledning og undervisning
  • Faglig utviklingsarbeid

Vi tilbyr:

• Et veletablert, inkluderende og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Et godt sosialt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere
  • Fokus kompetanseheving og fagutvikling for de ansatte

Stillingen er ledig for tiltredelse fra 1. desember 2021.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder for Helse og mestring Marit Listad på tlf. 970 45 124 eller e-post: marit.listad@ringebu.kommune.no

Søknadsfrist: 26.september 2021.

Søknaden merkes med saksnr. : 21/2231

Intervju vil foregå fom uke 40.

Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk eller utfylt på skjema vil bli vurdert. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For yrker som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen ”selvbetjening” og ”søknad på stilling”.