50 % fast stilling som sekretær

Fellestjenesten har en sentral rolle i organisasjonen med viktige felles stabs- og støttefunksjoner innen flere områder som HR/personal, lønn, fakturering, økonomi, arkiv, IKT, politisk sekretariat, valgarbeid og kantine. Vår visjon er at alle møter med Ringebu kommune skal være gode møter. Ringebu kommunes verdier er raus, solid og spenstig.

Hvis dette høres spennende ut, så har vi følgende stilling ledig:

50 % fast stilling som sekretær innenfor post, arkiv og saksbehandling.

Om stillingen

Stillingen inngår i teamet for post og arkiv. Teamet bistår hele organisasjonen innenfor sitt fagfelt.

Dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil i hovedsak være:

• Betjene ekspedisjon
  • Journalføring/posthåndtering
  • Enkel saksbehandling
  • Oppfølging av hjemmeside og Facebook
  • Vil bli tillagt systemansvar for saksbehandlersystemet WebSak fra Acos
  • Opplæring og oppfølging av saksbehandlere
  • Oppfølging av booking av utleieenheter (møterom osv.)
  • Stillingen kan bli tillagt arkivansvar

Arbeidshverdagen vil være hektisk og by på utfordringer som gir muligheter for utvikling både faglig og personlig.

Du vil per tiden, jobbe i saksbehandlersystemet WebSak. Du må også kunne utarbeide dokumentasjon og oversikter i Word og Excel. Arbeidsområdet er i stadig utvikling og arbeidet vil endre seg i takt med nye digitale løsninger og eventuelle organisasjonsendringer.

• Fagbrev i kontor- og administrasjonsfaget
  • Relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet
  • Kjennskap til WebSak er en fordel
  • God digital kompetanse og systemforståelse

Vi legger stor vekt på relevante personlige egenskaper, som at du har:

• god evne til å samarbeide
  • god gjennomføringsevne
  • god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne og behersker engelsk skriftlig og muntlig
  • evne til å jobbe strukturert, nøyaktig og effektivt
  • er imøtekommende og serviceinnstilt

• Mulighet til å bygge verdifull kompetanse
  • Fleksitid
  • Hyggelige kollegaer

Er du litt fristet, men usikker på om du skal søke? Da oppfordrer vi enten til å ta kontakt, eller bare å ta sjansen og sende din søknad i dag!

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer.

Hos oss har vi et trivelig og uformelt arbeidsmiljø, fleksitidsordning, gunstig forsikrings- og pensjonsordning, godtgjøring for bruk av egen bil etter kommunens reiseregulativ, samt et godt og tverrfaglig kompetansemiljø.

Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Ringebu kommune er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi er IA-bedrift og vil legge forholdene til rette for søkere med redusert funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos tjenesteleder for Fellestjenesten, Bente Fjellstad Bjørge, på epost: bente.fjellstad.bjorge@ringebu.kommune.no eller ved å ta kontakt på mobil: 48171988.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet jf. offentleglova § 25, 2. punktum. Søker vil bli varslet om dette på forhånd. Kopi av attester og vitnemål, medbringes ved et eventuelt intervju. Det søkes på elektronisk søknadsskjema www.ringebu.kommune.no. Søknaden merkes med saksnummer: 21/2923.

Søknadsfrist: 20. oktober 2021.