89,85 % vikariat stilling som sykepleier ved Heldøgns tjenester Linåkertunet.

Klikk for stort bilde

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder, hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet heldøgns tjenester. Tjenestene vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden ved Heldøgns tjenester ved Linåkertunet ledig fra 18.01.21 til 31.07.22. med mulighet for fast stilling.

Kvalifikasjoner:

• Autorisert sykepleier
  • Løsningsorientert, fleksibel og ha gode samarbeidsevner
  • Relevant erfaring innen fagområdet og IKT
  • Faglig oppdatert og relevant erfaring innen rehabilitering og/eller eldreomsorg
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
  • Gjerne relevant videreutdanning innen omsorgsfeltet
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Stillingen krever god fysisk og psykisk helse.
  • Må ha førerkort klasse B

Vi kan tilby:

• Arbeidstid 35,5 t/uke med arbeid hver 3 helg.
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et trivelig miljø
  • Mulighet for deltakelse i tverrfaglig team og møter
  • Kommunen legger til rette for kurs og videreutdanning/spesialisering i henhold til tjenestenes kompetanseplan.
  • Kommunen har tjenestebiler

Søknadsfrist: 15.04.21

Søknaden merkes med saksnr.: 21/627

Informasjon om stillingen:

For mere informasjon og opplysninger om stillingen kontakt avdelingsleder Ellinor Flobakk  på telefon 954 77 696 eller mail  ellinor.flobakk@ringebu.kommune.no

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B

Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, Søker vil bli varslet om dette på forhånd. Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.