Midt-Gudbrandsdal Brannvesen har ledige følgende stillinger ved forebyggende avdeling med arbeidssted Ringebu Brannstasjon.

1 feier/brannforebygger 100 % ledig fra 1.mai 2021

1 feier/brannforebygger 100 % ledig fra 1.juni 2021 (forutsatt politisk godkjenning)

1 lærling brannforebygger ledig fra høsten 2021

Midt-Gudbrandsdal Brannvesen – MGB, ble felles interkommunalt brann- og feiervesen for kommunene Ringebu, Nord-Fron og Sør-Fron i 1987. Administrasjonskommune er Ringebu kommune.

 

Midt-Gudbrandsdal er et populært ski- og fritidsområde, med arrangementer som verdenscup i utfor i Kvitfjell og Peer Gynt spillet på Gålå. Regionen dekker et areal på 3600 km2 med vel 14000 fastboende innbyggere. Området har over 8000 fritidsboliger, i vintersesongen mangedobles folketallet av tilreisende og turister.

 

MGB er kommunenes viktigste redskap i forebyggende- og beredskapsarbeid for fastboende og gjester i regionen. Utenom å håndtere brannvesenets kjerneoppgaver i distriktet, samarbeider og bistår vi de andre nødetatene i mange situasjoner der befolkning og samfunn har nytte av oss. Forebyggende avdeling har ansvar for over 18000 enheter i feie- og tilsynsarbeidet.

 

Midt-Gudbrandsdal Brannvesen har ledige følgende stillinger ved forebyggende avdeling med arbeidssted Ringebu Brannstasjon.

 

1 feier/brannforebygger 100 % ledig fra 1.mai 2021

1 feier/brannforebygger 100 % ledig fra 1.juni 2021 (forutsatt politisk godkjenning)

1 lærling brannforebygger ledig fra høsten 2021

 

Vi søker engasjerte medarbeidere med interesse for forebyggende brannvern. Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Kvinner oppfordres til å søke.

 

 

 

 

 

 

 

For stillingene som brannforebygger gjelder følgende:

 

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgaven er å forebygge brann. Dette gjøres gjennom informasjonsarbeid om brannrisiko og brannvern i hjemmet samt feiing av piper og tilsyn med fyringsanlegg.

 

 

Utdanning

  • Fagbrev som feier. Søkere med annen relevant utdannelse eller relevant praksis kan også komme i betraktning. Søkere uten fagbrev forplikter seg til å gjennomføre utdanning som brannforebygger i regi av MGB.
  • Førerkort klasse B

 

Personlige egenskaper

  • Beherske norsk godt både muntlig og skriftlig
  • Ha gode kunnskaper om bruk av data
  • Ha god fysikk og en helse som er forenlig med denne type arbeid
  • Positiv og serviceinnstilt overfor alle slags mennesker

 

 

Vi tilbyr

  • Lønn etter avtale
  • Meget gode forsikrings- og pensjonsordninger

 

 

 

For stillingen som lærling gjelder følgende:

 

Vi søker deg som har gjennomført VK1 byggfag, for så å gjennomføre 3 års læretid før du kan ta svenneprøven.

 

Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du søker stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no, saksnummer til stillinger er 21/360. Søknadsfristen er 15.mars 2021

 

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varslet om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Det må foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos avdelingsleder forebyggende Tor Engum, mob.918 45 787 eller e-post tor.engum@mgb.no