Tildelingskontoret søker støttekontakter i følgende oppdrag

Jeg er en glad og sosial gutt på 10 år. Jeg har noen fysiske utfordringer, som gjør at jeg må ha med meg noen på fritiden noen timer en gang i uka. Du vil være med på noe av det en 10-åring liker å gjøre på fritiden, alt fra å spille playstation, være sammen med venner, delta i bursdager, dra på sykkeltur, kjøre sitski og dra til svømmehallen eller på kino.Når jeg skal ut på noe har jeg egen bil som er tilpasset mine behov.

Tildelingskontoret i Ringebu søker en ungdommelig og omgjengelig person som kan bidra som støttekontakt noen timer pr uke. Du må gjerne være student. Du må ha førerkort klasse B, og være komfortabel med å kjøre en større bil. Den vi søker må se for seg å kunne stå i oppdraget over lengre tid. Oppdraget vil innebære noen løft.

Du vil få nødvendig opplæring for å kunne ivareta oppdraget. Oppdraget er ledig fra dags dato.

Sosial og omgjengelig dame fra Ringebu søker personlig assistanse i hverdagen, inntil 6 timer pr uke. Tidspunkter for oppdraget vil variere mellom dag/kveld etter avtale. Arbeidsoppgavene vil handle om å legge til rette for sosial deltagelse i hverdagen, og mestre forskjellige hobbyaktiviteter/håndarbeid hjemme. Du må gjerne selv trives med forskjellig håndarbeid. Det er ønskelig at du bor i området Ringebu - Sør-Fron, og at du har førerkort. Oppdraget er ledig fra dags dato. 

Du søker på oppdraget ved å fylle ut vedlagt egenpresentasjonsskjema.

Ved spørsmål, ta kontakt med stine.lien.toftstuen@ringebu.kommune.no

Trykk her for å komme til søknadsskjema