Vil du bli støttekontakt?

Klikk for stort bilde Er du glad i mennesker og vil bruke litt av din tid til å hjelpe andre i en meningsfull fritid? Tildelingskontoret søker mannlige støttekontakter fra 18 år og oppover. Du må ha førerkort og bil. Støttekontaktens oppgaver vil variere ut ifra den enkelte brukers behov, og er et viktig supplement til kommunens tjenestetilbud. Godtgjøring etter gjeldene satser. 

Støttekontakter søkes til følgende brukere:

  • Sprek mann med alzheimer-diagnose. Søker en aktiv person som kan delta på blant annet trening, turer i skog og mark og kafébesøk. Du du som søker må trives med mennesker og den gode samtalen.
  • Voksen mann som trives med den gode samtalen. Søker en som kan møtes et par ganger i uken, og som kan være med på forskjellige aktiviteter. Liker spesielt å ta bilder i skog, mark og nærmiljø. Jeg har egen bil som jeg ønsker at du kjører når vi er ute på tur. Jeg vil gjerne dra til f.eks. Villa utsikten på Lillehammer, kjøretur og turer på kafè. 
  • Ung mann med autisme-diagnose. Søker en blid og ungdommelig person som kan være med meg på aktiviteter jeg liker. Jeg bruker litt tid på å bli kjent med nye personer, men når vi først blir kjent så er jeg gjerne med på både sykkelturer, spille Minecraft og andre aktiviteter vi planlegger. Oppstart ca. fra skolestart. 
  • Gutt i ungdomsskolealder. Du som søker er en aktiv, yngre person. Du er positiv og omgjengelig, og kan kommunisere godt med ungdom. Jeg liker godt gaming, men jeg ønsker også å motiveres til forskjellige uteaktiviteter. Fint om du er kjent i nærmiljøet og kan komme med forslag til ting vi kan finne på. Jeg ønsker at du kan møte meg både på dagtid, ettermiddag og kveld. Dette planlegger vi i fellesskap. 

For alle oppdragene må du som søker se for deg at du kan stå i oppdraget over tid.

For mer informasjon, ta kontakt med Tildelingskontoret på telefon 61283300, eller på e-post: stine.lien.toftstuen@ringebu.kommune.no

Link til registreringsskjema: http://www.ringebu.kommune.no/sd/skjema/RKO058/