100 % midlertidig stilling som barnehagelærer i Fåvang barnehage

Fåvang barnehage har behov for en dyktig og engasjert pedagogisk leder. Er du en god samarbeidspartner, som har godt humør og som har et reflektert forhold til barn, barns medvirkning, lek og læring? Kan det være deg vi ser etter?

Barnehagen er inspirert av Reggio Emilia-filosofien og det pedagogiske arbeidet bærer preg av dette. Det er en fordel at søkeren har kjennskap til denne måten å jobbe på. Andre med relevant høyskoleutdanning kan også søke.

Det er ledig 100 % midlertidig stilling som barnehagelærer ved Fåvang barnehage fra 15.08.22 - 14.08.23.

Søknadsfrist: 08.07.2022.

Søknaden merkes med saksnummer: 22/2639.

Informasjon om stillingen:

For mer informasjon og opplysninger om stillingen kontakt tjenesteleder Hilde Dalberg Kleven på telefon 95855577 eller mail: hilde.dalberg.kleven@ringebu.kommune.no. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd.

Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no. Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Det må foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.