14,08 % Fast stilling som Helsefagarbeider i vikarpool

Klikk for stort bilde

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og heldøgns tjenester Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden hjemmetjenesten Fåvang. Sykepleierstudenter og vernepleierstudenter oppfordres til å søke.

Kvalifikasjoner:

• Autorisert helsefagarbeider, sykepleiestudent/vernepleierstudent
  • Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig
  • Erfaring fra feltet og personlig egnethet vil bli vektlagt
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Må ha førerkort klasse B
  • Gjerne relevant videreutdanning for omsorgsfeltet
  • God fysisk og psykisk helse

Vi kan tilby:

• Arbeid hver 3 helg.
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et trivelig miljø
  • Kommunen legger til rette for kurs og videreutdanning/spesialisering i henhold til tjenestenes kompetanseplan.

Stillingen er for tiden ved hjemmetjenesten Fåvang.

Søknadsfrist: 12.08.2019

Søknaden merkes med saksnr.: 19/2380

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B (andre bestemmelser for sjåførstilling). Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «søknadssenter» og «ledige stillinger».

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

For stillinger som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider!