43,19 % Fast stilling som Personlig assistent

Klikk for stort bilde

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder, hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet. Tjenestene vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Vi søker personlig assistent til voksen mann. Han trenger hjelp til dagens gjøremål, samt forskjellige sosiale aktiviteter.

Ordningen med personlige assistenter er en alternativ måte å løse organiseringen av bistand til funksjonshemmede. Arbeidet går ut på å bistå brukeren i personlige og praktiske gjøremål. Brukeren vil være den personlige assistentens arbeidsleder.

Arbeidstiden vil være på dagtid 35,5 t/uke med arbeid hver 3. helg.

Vi søker etter en person som blant annet er:

• Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig
  • Erfaring fra feltet og personlig egnethet vil bli vektlagt
  • Må ha førerkort klasse B
  • Må beherske norsk muntlig og skriftlig

Stillingen er ledig omgående.

Søknadsfrist: 12.08.2019

Søknaden merkes med saksnr: 19/2381

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås hos avdelingsleder Irena Svelle på

telefon 906 64 781 eller e-post Irena.Svelle@ringebu.kommune.no

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B (andre bestemmelser for sjåførstilling). Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «søknadssenter» og «ledige stillinger» Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

For stillinger som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider!