60 % fast stilling som helsesekretær 2. gangs utlysning

Klikk for stort bildeVed Ringebu legekontor  er det ledig 60 % fast stilling som helsesekretær. Stillingen er klar for tiltredelse  01.09.2020.

Legetjenesten består av 4,6 stillingshjemler for støttepersonell (2,0 sykepleier og 2,6 helsesekretær), 5 leger og 1 turnuslege. Legetjenesten har lokaler ved Ringebu Helsesenter på Fåvang.

Vi søker etter en person som er utdannet helsesekretær,  men søkere med utdanning som medisinsk sekretær og som har erfaring fra lignende arbeid kan også søke. Utdanning til autorisert helsesekretær må tas innen 3 år fra ansettelsen.

Personlige egenskaper :

• Personlige egnethet vil vektlegges i stor grad.
  • God evne til selvstendighet , strukturere og prioritere arbeidet.
  • Ansvarsfull og stabil.
  • Kunne takle en hektisk arbeids hverdag. Jobbe tett sammen med kolleger i et team.
  • Imøtekommende overfor pasienter, samarbeidende instanser og medarbeidere.

Ansvarsområdene består blant annet av:

• Resepsjon/Ekspedisjon, sentralbord
  • Laboratoriearbeid
  • Sårskift, prøvetaking med mer.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder for  Ringebu helsesenter Marit Listad på tlf. 970 45 124 eller e-post marit.listad@ringebu.kommune.no

Søknadsfrist: 22.09.2020.

Søknaden må merkes med saksnr. : 20/5045