65,73 % Fast stilling som sykepleier på natt ved Korttids- og Rehabiliteringsavdelingen

image - Klikk for stort bilde Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og HDO Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden korttids og rehabiliteringsavdelingen ved Linåkertunet.

Kvalifikasjoner:

• Autorisert sykepleier
  • Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig
  • Erfaring fra feltet og personlig egnethet vil bli vektlagt
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Relevant kompetanse innen IKT og kjennskap til fagprogrammer som Gerica
  • Gjerne relevant videreutdanning for omsorgsfeltet

Vi kan tilby:

• Arbeidstid 35,5 t/uke med arbeid hver 3 helg.
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et trivelig miljø
  • Kommunen legger til rette for kurs og videreutdanning/spesialisering i henhold til tjenestenes kompetanseplan.
  • Kommunen har tjenestebiler

Stillingen er ledig for tiltredelse 01.05.2019.

Søker må ha førerkort. Menn oppfordres til å søke.

• lønn etter avtale

Søknadsfrist: 01.03.2019

Saksnr. : 19/389

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Avdelingsleder Bente K. Haugen, telefon 957 40 901 eller e-post bente.kvernstad.haugen@ringebu.kommune.no

Tjenesteleder for hjemmebaserte tjenester Marit V. Førlandsås, telefon 479 07 996

eller e-post mvf@ringebu.kommune.no

Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om og ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd.

Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For yrker som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen ”selvbetjening” og ”søknad på stilling”.

Søknaden må merkes med saksnr : 19/389