69,01 % Fast stilling som kokk med fagbrev ved Linåkertunet Bo og Rehabilitering

image - Klikk for stort bilde

Kjøkkenets hovedoppgave er å tilberede alle måltider for beboere og dagbrukere ved Linåkertunet. Det serveres varme og kalde retter, spesialkost for dem som trenger det, samt middagsmat som kjøres ut til hjemmeboende. All mat tilberedes fra bunnen av. Ansatte og besøkende kan kjøpe lunsj, middag, brødmat kaffe og kaker.

 

 

Saksnr. : 19/401

Søknadsfrist: 01.03.2019

Stillingen er ledig fra 01.05.2019

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet, jf. Offentleglova § 25-2. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger. For yrker som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse, jf.barnevernloven §6-10, opplæringsloven §10-9 og barnehageloven §19.

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få hos Avdelingsleder Britt karen Hagen på telefon

404 11 865 eller e-post britt.karen.hagen@ringebu.kommune.no   Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og velge fanen «Skjema».  ». Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Søknaden må merkes med saksnr. : 19/401