80 % Fast stilling som sykepleier ved korttidsavdelingen Linåkertunet.

Klikk for stort bilde

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder, hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet. Tjenestene vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden korttidsavdelingen ved Linåkertunet og har funksjon som fagansvarlig, med 20 % administrativ tid.

Du har ansvar for bl. a. faglig veiledning, internundervisning, sikre tverrfaglig samarbeid og være kontaktperson innen faget. Du skal også bidra at den enkelte brukers behov for tjenester står i fokus og holde tjenesten faglig oppdatert.

Kvalifikasjoner:

• Autorisert sykepleier
  • Løsningsorientert, fleksibel og ha gode samarbeidsevner
  • Relevant erfaring innen fagområdet og IKT
  • Faglig oppdatert og relevant erfaring innen rehabilitering og/eller eldreomsorg
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
  • Gjerne relevant videreutdanning innen omsorgsfeltet
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Stillingen krever god fysisk og psykisk helse.
  • Må ha førerkort klasse B

Vi kan tilby:

• Arbeidstid 35,5 t/uke med arbeid hver 3 helg.
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et trivelig miljø
  • Mulighet for deltakelse i tverrfaglig team og møter
  • Kommunen legger til rette for kurs og videreutdanning/spesialisering i henhold til tjenestenes kompetanseplan.
  • Kommunen har tjenestebiler

Søknadsfrist: 03.05.2019.

Søknaden merkes med saksnr.: 19/1567

Informasjon om stillingen:

For mere informasjon og opplysninger om stillingen kontakt med tjenesteleder Mona Fæste Knudsen på telefon

952 83 063 eller mail   Mona.Faeste.Knudsen@ringebu.kommune.no

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B.

Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «søknadssenter» og «ledige stillinger» Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

For stillinger som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider.