82 % Fast stilling som Sykepleier i hjemmetjenesten sør

Hjemmetjenesten sør 1 - Klikk for stort bilde

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og HDO Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden hjemmetjenesten sør

Kvalifikasjoner:

• Autorisert sykepleier
  • Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig
  • Erfaring fra feltet og personlig egnethet vil bli vektlagt
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Må ha førerkort klasse B
  • Gjerne relevant videreutdanning for omsorgsfeltet

Vi kan tilby:

• Arbeidstid 35,5 t/uke med arbeid hver 3 helg.
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et trivelig miljø
  • Mulighet for deltakelse i tverrfaglig team og møter
  • Kommunen legger til rette for kurs og videreutdanning/spesialisering i henhold til tjenestenes kompetanseplan.
  • Kommunen har tjenestebiler

Informasjon om stillingen

Kontakt Irena Svelle telefon: 90664781 eller mail:  Irena.Svelle@ringebu.kommune.no

Søknadsfrist: 29. oktober 2018

Søknaden merkes med saksnr.: 18/1829

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B (andre bestemmelser for sjåførstilling). Interne

søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse.

Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert.

Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no  og klikke på fanen «skjema».

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp

på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som

fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

For stillinger som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider!