En ansatt ved Ringebu legekontor er smittet

Klikk for stort bilde CDC, Alissa Eckert (CDC er Centre for Disease Control I Atlanta, USA) En ansatt ved Ringebu legekontor har testet positivt for Covid-19, og kommunen sitt smittesporingsteam er godt i gang med TISK (smittesporing). Den ansatte har hatt lite nærkontakt med pasienter, og kontoret hadde innført strenge regler om avstand og vakt etter de nye reglene forrige uke.

Legekontoret vil være stengt resten av tirsdag 30.03., og onsdag 31.03., men er åpent for øyeblikkelig hjelp.

Vi vet ikke på nåværende tidspunkt, om andre kan være smittet, men alle som hadde time onsdag 24. og torsdag 25.mars, bør vise varsomhet og teste seg ved symptomer.

Den smittede var ikke vaksinert, men alle medansatte på legekontoret hadde fått vaksine, og viser ikke tegn til symptomer på sykdom. Teamet som foretar vaksinasjon, har ikke vært i kontakt med vedkommende, og vaksineprogrammet fortsetter som før. Dette pågår ikke på legekontoret, men på Tromsvang.

Ytterligere spørsmål og kommentarer gis av ordfører og kommunedirektør. (Kommuneoverlegen er opptatt med TISK ut over ettermiddag/kveld nå tirsdag 30.03.21.)

Ringebu, 30.03.2021

Arne Fossmo                                          
Ordfører                                                  
Arne.fossmo@ringebu.kommune.no    
Tlf: +47 900 74 599

Håvard Gangsås
Kommunedirektør
haavard.gangsaas@ringebu.kommune.no
Tlf: +47 949 73 609