Ledig 20% fast stilling som dirigent for Ringebu Fåvang skolemusikk fra 1.8.2019

Klikk for stort bildeRingebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4500 innbyggere.  Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer og har naturskjønne omgivelser med nærhet til de flotte fjellområdene på Ringebufjellet og alpindestinasjonen Kvitfjell. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.  Ringebu har et rikt kulturliv, med spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø

Vi søker en kreativ og aktiv person med relevant musikkfaglig høgskoleutdanning, med pedagogikk og helst med erfaring innenfor området. Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse.  Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du bør ha god samarbeidsevne, være fortrolig med bruk av digitale verktøy og være glad i å undervise barn.  Kulturskolene har et aktivt nivå med egne konserter og deltakelse på arrangement i kommunen. Undervisningen foregår på ettermiddag/kveld. Politiattest kreves jfr. gjeldende lov for arbeid i kulturskolen.

utvidet søknadsfrist til 15. juni 2019

Vi kan tilby faglige utfordringer, konkurransedyktige betingelser, en gunstig pensjonsordning og et hyggelig og aktivt arbeidsmiljø. Det kreves førerkort og disposisjon av bil for å utføre jobben.

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Nærmere opplysninger om stillingen kan får hos Erik Wang, fagleder kulturskole, på e-post: erik.wang@ringebu.kommune.no, telefon 40673526 eller Anne Bolme Vestad, tjenesteleder på  e-post: anne.bolme.vestad@ringebu.kommune.no, telefon 924 63 736. 

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet jfr. offentleglova §25. 2.  Søker vil bli varsla om dette på forhånd.  Kopi av attester og vitnemål, medbringes ved et eventuelt intervju.  Det søkes på elektronisk søknadsskjema på www.ringebu.kommune.no. under ledige stillinger.

Søknaden merkes med 19/1875

Søknadsfrist: (1.juni 2019) UTVIDET TIL 15.juni 2019)