Ledig 20% fast stilling som lærer i messinginstrument fra 1.januar 2020

Klikk for stort bilde

Intern utlysning – stillingen kan kun søkes av personer som har et tilsettingsforhold i Ringebu kommune

Ringebu kulturskole har ledig  20% fast stilling som lærer i  messinginstrument.

Kulturskolen sorterer under tjenesteenheten kultur bestående av avdelingene kultur, kulturskole, bibliotek, ungdomshus og skysstasjon, med tilsammen 10 årsverk i tjenesteenheten.

SØKNADSFRIST 9.12.2019

Vi søker en kreativ og aktiv person med relevant musikkfaglig høgskoleutdanning, gjerne med pedagogikk og helst med erfaring innenfor området. Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse.  Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Du bør ha god samarbeidsevne, fortrolig med bruk av digitale verktøy og være glad i å undervise barn.  Kulturskolen har et aktivt nivå med egne konserter og deltakelse på arrangement i kommunen. Undervisningen foregår på ettermiddag/kveld. Politiattest kreves jfr. gjeldende lov for arbeid i kulturskolen.  Førerkort og tilgang til bil kreves.

Vi kan tilby faglige utfordringer, konkurransedyktige betingelser, en gunstig pensjonsordning og et hyggelig og aktivt arbeidsmiljø.

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Nærmere opplysninger om stillingen kan får hos Erik Wang, fagleder kulturskole, på e-post: erik.wang@ringebu.kommune.no, telefon 406 73 526 eller Anne Bolme Vestad, tjenesteleder på  e-post: anne.bolme.vestad@ringebu.kommune.no, telefon 924 63 736.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet jfr. offentleglova §25. 2.  søker vil bli varsla om dette på forhånd.  Kopi av attester og vitnemål, medbringes ved et eventuelt intervju. 

Det søkes på elektronisk søknadsskjema på www.ringebu.kommune.no. under fanen søknadssenter.

Søknaden merkes med 19/3262

Søknadsfrist: 9.12.19