Ledig 30% fast stilling som sekretær ved Ringebu bibliotek

Vi har ledig 30 % fast stilling som sekretær  fra 15.08.22.
Ringebu bibliotek flyttet inn i nye lokaler for 5 år siden.  Biblioteket sorterer under tjenesteenheten kultur bestående av avdelingene kultur, kulturskole, bibliotek og ungdomshus, med til sammen 11 årsverk i tjenesteenheten.

Arbeidsoppgavene består av kontorarbeid, rydding av utlånsareal, vedlikehold og klargjøring av materiale, og andre forefallende arbeidsoppgaver. Stillingen innebærer også skrankevakter med betjening av bibliotekets brukere.

Vi søker en person som har videregående skole eller tilsvarende praksis innen kontor- eller bibliotekarbeid, og med god muntlig og skriftlig framstillingsevne. Du må være interessert i litteratur ha gode samarbeidsevner, være ansvarsbevisst, nøyaktig, fleksibel, blid og serviceinnstilt.  Arbeidet krever god fysikk pga. mange løft og bæring av bøker.  Søkeren må beherske bruk av dataverktøy, og kjennskap til Bibliofil vil være en fordel. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidstid per i dag er mandag og tirsdag, med kveldsvakt på mandager. Tilfeldige vakter ved evt. sykdom, ferieavvikling og annet tilfeldig fravær vil bli tilbudt.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, en gunstig pensjonsordning og et hyggelig og aktivt arbeidsmiljø.

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Søknadsfrist 22.05.22

Nærmere opplysninger om stillingen kan får hos biblioteksjef Ellinor Brænd på telefon 41 62 46 46 e-post ellinor.braend@ringebu.kommune.no, eller tjenesteleder Anne B. Vestad på telefon 92 46 37 36/61 28 47 02, e-post anne.vestad@ringebu.kommune.no.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet jfr. offentleglova §25. 2.  søker vil bli varsla om dette på forhånd.  Kopi av attester og vitnemål, medbringes ved  et eventuelt intervju.  Det søkes elektronisk på stillingen på www.ringebu.kommune.no  under søknadssenter.

Søknaden merkes med saksnummer 22/1960