Ledig 80 % svangerskapsvikariat som Helsefagarbeider i vikarpool

Klikk for stort bilde Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; helse og mestring, heldøgnsomsorg og hjemmetjenester. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjenge­lige ressurser. Hele tjenesten er organisert under en turnus med vikarpool. Alle i turnusbasert tjeneste har arbeid hver tredje helg, og vi har egne nattvakter. Stillingene i vikarpool server alle områder, og arbeider en ekstra helg på 12 uker. Ringebu har vært gjennom en prosess der vi har tilpasset oss de nye kravene jamfør samhandlingsreformen og framtidige planverk.

Ledig stilling i vikarpool

Vikarpoolen server alle områdene innen helse og omsorg, og arbeider en ekstra helg på 12 uker. Det jobbes tredje hver helg, for tiden på et tjenestested. Samt en ekstra arbeidshelg på 12 uker. Det vil bli lagt stor vekt på fleksibilitet og personlig egnethet. Helse og omsorg ønsker å fremstå som en helhetlig tjeneste.

Helgene er for tiden ved hjemmetjenesten Fåvang.

Søknadsfrist: 03.06.2019

Søknaden merkes med saksnr.:  19/1855

Kvalifikasjoner:

•             Faglig oppdatert, erfaring fra feltet og personlig egnethet vil bli vektlagt

•             God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

•             Må ha førerkort klasse B

•             Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig

•             Stillingen krever god fysisk og psykisk helse

Vi kan tilby:

• Arbeidstid 35,5 t/uke med arbeid hver 3 helg.
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et trivelig miljø
  • Kommunen har tjenestebiler

Informasjon om stillingen

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås hos avdelingsleder Irena Svelle på

telefon 906 64 781 eller e-post Irena.Svelle@ringebu.kommune.no

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B (andre bestemmelser for sjåførstilling). Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert.

Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «søknadssenter» og «ledige stillinger».

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

For stillinger som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider!