Ledig års vikariat som fastlege ved Ringebu Helsesenter

Klikk for stort bilde Ringebu kommune har ca 4500 innbyggere og ligger sentralt i Gudbrandsdalen. Det er gode kommunikasjoner via E6, buss og tog til bl.a. Oslo Lufthavn Gardermoen. Ringebu har et godt og stabilt klima, og er den største hyttekommunen i Gudbrandsdalen, med Kvitfjell og Venabygdsfjellet som de største turistdestinasjonene.

Legetjenesten i Ringebu kommune er samlet i Ringebu helsesenter på Fåvang. Sentret ble bygget i 2005 og samler fagpersoner innen helsetjenesten i Ringebu kommune, i alt 22 personer. Det er 6 leger ved senteret hvorav en turnuslege. Legekontoret har et framtidsrettet miljø med et nært samarbeid med resten av helsetjenestene.

Kommunen står ansvarlig for drift av legesenteret. Legene har fast ansettelse eller jobber som selvstendig næringsdrivende, det vil si legene har en "null-avtale" med kommunen. Sentret har 3,8 stillingshjemler for hjelpepersonell og har velutstyrte lokaler med blant annet ultralyd skanner. Kommunen er tilknyttet Lillehammer interkommunale legevakt.

Vil du bli vår nye fastlege ved Ringebu helsesenter?

Kommunen har ledig års vikariat med mulighet for fast ansettelse. Vi søker etter lege med god faglig kompetanse og gode samarbeidsevner. Vi legges stor vekt på personlig egnethet og gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig.

For flere opplysninger:

Informasjon om stillingen kan gis av

Avdelingsleder Marit Listad tlf. 970 45 124 eller e-post marit.listad@ringebu.kommune.no

Kommuneoverlege Per Ove Hagestuen tlf.612 83 910 eller e-post per.ove.hagestuen@ringebu.kommune.no

Søknadsfrist: 10. 05.2019

Søknaden merkes med saksnr. : 19/1686

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B. Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse.

Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på «meny» og «elektroniske skjema».

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

For stillinger som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider!