Viktig melding

Ledig leilighet sentralt i Ringebu sentrum

Bjørgemogata_10.jpgRingebu kommune har gleden av å tilby ledig leilighet til leie sentralt i Ringebu sentrum, spesielt rettet mot folk i etableringsfasen.

Leiligheten har 2 soverom, bad, åpen løsning for stue og kjøkken, samt isolert bod og egen terrasse. Det er varmepumpe, varmekabler på bad, og panelovner på soverom. Soverommene har klesskap, ellers er det umøblert. Fiberkabel for nettilgang/TV er installert. Husdyr er ikke tillatt.

Leilighetene ligger i Bjørgemogata 8. i Tollmoen, i et barnevennlig og rolig boligområde, kun noen få minutters gange fra landsbyen Ringebu. Landsbyen har markert seg som et kompakt og innholdsrikt sentrum av høy kvalitet. Her finnes både skysstasjon, ulike matbutikker og spesialforretninger, kafè, bibliotek, lekepark, bygdekino, ungdomshus, og pump-trackbane (sykkelbane), for å nevne noe. Landsbyen er i vekst, med eiendoms- og næringsutvikling, og utvikling av flere og varierte møteplasser.

Det er først og fremst menneskene som skaper liv til "rommet mellom husene". Det foregår jevnlige kulturarrangement og aktiviteter i sentrum, i samarbeid mellom handelsstand, private, lag og foreninger, og kommunen. For eksempel vinter- og sommerfest, Multikulti (en internasjonal festdag), torghandel-lørdager, Fårikålfestival og Landsbyrock.

Det er også kort veg til Ringebu ungdomsskole, og nærområdet byr på gode turmuligheter, f.eks. langs Våla elv og i stinettverket i Ulbergskogen.
Det tar om lag 40 minutter å kjøre til Lillehammer.

Leilighetene leies ut til målgruppen 18 - 35 år, og leietid er inntil 3 år, med mulighet for ett års forlengelse etter skriftlig begrunnet søknad. Leiligheten er ledig fra og med 20.08.2017.Betalingssikkerhet må kunne dokumenteres. Bostedsadresse på søketidspunktet er ikke avgjørende, men søker må på vanlig måte melde flytting til Ringebu, ved innflytting (av krav fra folkeregisteret).

Leilighetene ble ferdigstilt september 2016.

Søknadsskjemaet finner du på Ringebu kommune sin hjemmeside (https://www.ringebu.kommune.no/plan-og-teknisk/bygg-og-eiendom/kommunale-boliger/).
Post: Ringebu kommune v/ Boligteamet for St.Olavs plass, Hanstadgata 4, 2630 Ringebu

​Søknadsfrist 01.07.2017


Mail: post@ringebu.kommune.no. Emne: Boligteamet for St.Olavs plass.