Ledig stilling som byggdrifter/vedlikeholdsarbeider ved plan og teknisk - 100 % fast stilling

Kommunevåpen ringebu - Klikk for stort bilde Stillingen inngår i team med kommunens øvrige driftspersonell, og med felles oppmøtested. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak værevedlikehold, kontroll og tilsyn med kommunens bygg og anlegg. Ved tilsetting kreves det godkjent politiattest.

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• Elektriker Gr. L med fagbrev
  • Byggdrifter med fagbrev
  • Erfaring med tekniske anlegg som fyring, ventilasjon og  SD anlegg
  • Være allsidig og kreativ, med håndverksmessig erfaring
  • Er omgjengelig, samarbeidsvillig og har gode personlige egenskaper for stillingen.
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig

Stillingen er ledig fra og med 01.05.2019.

Søkere med fagbrev i elektrofaget vil bli prioritert. Den vi søker må være en lagspiller med høy serviceinnstilling, strukturert og selvstendig, samt takle endringer og omstillinger. Dette med å bidra til at vaktmestertjenesten når sine mål om å være en sikker leverandør av tjenester med høy faglig kvalitet.
En spennende stilling i et aktivt og godt arbeidsmiljø.

Søkere må ha førerkort i kl. BE, og ha tilgang til egen bil. Kommunen betaler kjøregodtgjørelse etter statens reiseregulativ om bilen blir brukt i tjeneste. Ringebu kommune har pt. egne biler til bruk i tjenesten.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos avdelingsleder Jan Erik Voldsrud på tlf. 61 28 30 76 /975 87 711 Jan.Erik.Voldsrud@ringebu.kommune.no eller ledende vaktmester Jan Erik Brenden tlf. 911 71 680 e-post  Jan.Erik.Brenden@ringebu.kommune.no

Du kan søke stillingen ved å gå inn på kommunens hjemmeside www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen ”søknadsenter” og ”ledige stillinger”.
Søknadsfrist 01.mars 2019.

Dokumentasjon gitt i søknaden, må fremlegges i forbindelse med intervju. Intervju og tilsetting vil bli gjort fra uke 11.

Søknad merkes: 19/ 402

Ringebu kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.