Ledig stilling som byggesaksbehandler/tilsynsingeniør

Klikk for stort bilde Ringebu kommune ligger i Gudbrandsdalen 56 km nord for Lillehammer, har ca. 4400 innbyggere og er 1252 km2 i areal. Kommunen er én av landets største hyttekommuner med ca. 4000 fritidsboliger, og er stadig i utvikling. Både Venabygdsfjellet og Kvitfjell er viden kjent som attraktive fjellområder for turister og hyttefolk. I Ringebu finner du vakker natur, variert næringsliv og et rikt kulturliv. Det er stor aktivitet innen hyttebygging i hele kommunen, og spesielt i alpindestinasjonen Kvitfjell. Det skal også planlegges for ny E6 gjennom hele kommunen de nærmeste årene.

Kommunen har en 100 % fast stilling som byggesaksbehandler/tilsynsingeniør ledig for snarlig tiltredelse. Stillingen hører under avdeling for plan, byggesak, kart og oppmåling med 12 ansatte, hvorav 3 jobber med byggesak.

Stillingens hovedarbeidsoppgaver vil være:
• Ansvar for planlegging og gjennomføring av kontroll og tilsyn i byggesaker
• Bygge- og delesaksbehandling
• Informasjon og veiledning til publikum
• Saksbehandling av øvrige saker etter behov

Vi søker en medarbeider som har/kan:
• Minimum mesterbrev/fagskole innen relevant fagområde, men bred praktisk erfaring med prosjektledelse/byggeledelse eller tilsvarende fra byggeplass er ønskelig og kan kompensere for utdanningsnivået
• Evne til å arbeide effektivt og er resultatorientert, både selvstendig og i samarbeid med andre
• Kommunisere godt både skriftlig og muntlig
• Gode samarbeidsevner
• Bidra til et godt arbeidsmiljø

Vi vil tillegge personlige egenskaper stor vekt. Det forventes at du er tillitsvekkende og respektfull overfor alle du møter. Du må ha gode sosiale ferdigheter og være lojal mot politiske vedtak. Du må dele vårt verdigrunnlag som sier at vi skal være redelige, profesjonelle, nyskapende og inkluderende. Har du god kjennskap til plan- og bygningsloven, og liker å være med å påvirke utviklinga i en kommune, kan dette være jobben for deg.

Vi kan tilby:
• Varierte og spennende oppgaver i tilknytning til kommunens utvikling
• Et trivelig og godt arbeidsmiljø
• Fleksitidsordning
• Lønn etter avtale
• God pensjonsordning i KLP
• Hjemmekontorløsning

Søknadsfrist 30. september 2020

Søknad med vedlegg sendes via kommunens hjemmeside, https://www.ringebu.kommune.no/sd/skjema/RKO062/

Merk søknaden med saksnummer 20/5050.

Spørsmål om stillingen? Kontakt overingeniør/fagansvarlig byggesak Lars Ove Madshus, 484 97 753, eller avdelingsleder Kenny Tran, 966 26 451.