Ledig stilling som kulturkonsulent.

P6250986_resize.JPG - Klikk for stort bilde Vi har ledig fast 100 % stilling som kulturkonsulent fra 1.august 2018, oppstart etter avtale. Kulturkonsulenten sorterer under Kultur bestående av avdelingene kultur, kulturskole, bibliotek, ungdomshus og skysstasjon, med til sammen 10 årsverk i tjenesteenheten.

UTVIDET SØKNADSFRIST TIL 27.6.18

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4500 innbyggere.  Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer og har naturskjønne omgivelser med nærhet til de flotte fjellområdene på Ringebufjellet og alpindestinasjonen Kvitfjell. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.  Ringebu har et rikt kulturliv, med spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Kulturkonsulentens ansvarsområde omfatter kultur, ungdom og idrett. Arbeidsoppgaver består bl. a av utvikling og gjennomføring av lokale arrangement, arrangement innen den kulturelle skolesekken og kulturelle spaserstokken, saksbehandling, deltakelse i ulike tverrfaglige fora, ansvar for kommunens SLT arbeid, kontakt med kommunens lag og foreninger, drift av ungdomsråd og utvikling av ungdomsarrangement i MOT ånd.  Arrangementsarbeidet består av planlegging og praktisk gjennomføring av arrangementene.

Vi har et bredt samarbeid innad, med andre deler av kommunen og interkommunalt. Ringebu kommune har høy aktivitet på arrangementsfronten og er selv arrangør eller medarrangør til Fyrtårnarrangementene Vinterfesten, Sommerfesten og Fårikålfestivalen.

Vi søker en kreativ og aktiv person med relevant høgskoleutdanning og helst med erfaring innenfor området.  Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse.  Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du bør ha god samarbeidsevne, fortrolig med bruk av digitale verktøy, være serviceinnstilt og ha et stort ønske om å være med på laget for å utvikle Fyrtårnarrangementene, kulturlivet og ungdomsarbeidet i Ringebu.  Som følge av høy aktivitet på arrangementsfronten må du like å ha en hektisk arbeidshverdag og være innforstått med at noe av arbeidstiden må utføres på kveldstid og i helger. Politiattest kreves jfr. gjeldende lov for ungdomsarbeid.

Vi kan tilby faglige utfordringer, konkurransedyktige betingelser, en gunstig pensjonsordning og et hyggelig og aktivt arbeidsmiljø.

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Nærmere opplysninger om stillingen kan får hos tjenesteleder for Kultur, Anne Bolme Vestad på       e-post: anne.bolme.vestad@ringebu.kommune.no eller på telefon 92463736.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet jfr. offentleglova §25. 2.  søker vil bli varsla om dette på forhånd.  Kopi av attester og vitnemål, medbringes ved et eventuelt intervju.  Det søkes elektronisk under fanen søknadssenter, ledige stillinger på www.ringebu.kommune.no.

link til søknadssenter:

Søknaden merkes med saksnummer 18/908