Ledig stilling som Rådgiver innen miljørettet helsevern

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

Ledig stilling som Rådgiver innen miljørettet helsevern

Vi har en ledig 100% fast stilling som Rådgiver innen miljørettet helsevern. Stillingen er et interkommunalt samarbeid mellom kommunene Lillehammer, Øyer, Gausdal og Ringebu og skal ha fokus på å fremme helse og forebygge sykdom innenfor arbeidsområdet miljørettet helsevern.

I stillingen skal du ha oversikt over faktorer i miljøet som kan påvirke helse, samt vurdere årsaker og konsekvenser inn mot befolkningen. Stillingen omfatter rådgivning og veiledning i spørsmål som gjelder miljø og helse, gi uttalelser og råd om helsemessige forhold overfor andre fagmyndigheter og virksomheter i planarbeid. Videre skal stillingen ivareta kontroll- og tilsynsoppgaver i tråd med folkehelselovens bestemmelser og forskrift om miljørettet helsevern.

Det er et tett samarbeid med kommuneoverlegene i samarbeidskommunene. Rådgiver innen miljørettet helsevern skal bidra til utvikling av samarbeidet knyttet til folkehelse og samfunnsmedisin i helseregionen. Stillingen er organisert i tjenesten helse og mestring i Ringebu kommune og inngår som en del av kommunenes helsetjeneste. Som ansatt vil du få kontorer i Ringebu kommune.

Kvalifikasjoner:     

 • Relevant høgskoleutdanning eller tilsvarende
 • Erfaring fra arbeidsområdet eller tilsvarende fagområder, samt erfaring fra offentlig saksbehandling er en fordel
 • God formuleringsevne i norsk muntlig og skriftlig
 • Gyldig førerkort og kunne disponere egen bil til bruk i tjenestekjøring.  
 • Evner til nytenking og utvikling
 • Evner til å være initiativrik, arbeide målrettet og se helheten
 • Gode tverrfaglige samarbeidsevner

Vi kan tilby:

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i en region i utvikling
 • Faglig og personlig utvikling
 • Samarbeidsmuligheter med gode fagmiljø i vertskommune og samarbeidskommuner
 • Lønn etter avtale

 

Søknadsfrist: 04.06.2020

Søknaden merkes med saksnr.: 20/2683

Stillingen er ledig fra september 2020.

Tiltredelse etter avtale.

Informasjon om stillingen kan gis av:

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B. Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «søknadssenter» og «søknad på ledig stilling». Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

For stillinger som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.