Ledig vikariat på Ringebu ungdomshus

Ungdomshus logo - Klikk for stort bilde Har du lyst på en trivelig ekstrajobb som vikar i 7% stilling på Ringebu ungdomshus?

Vi har ledig vikariat i 7% stilling som ungdomsarbeider på Ringebu ungdomshus i perioden 1.10.18 - 30.6.2019. Ungdomshuset er åpent annenhver fredagskveld og det er behov for en ekstra voksenperson  over 20 år på huset. Stillingen sorterer under tjenesteområdet kultur bestående av avdelingene kultur, kulturskole, bibliotek, ungdomshus og skysstasjon, med til sammen 10 årsverk i tjenesteenheten.
Stillingens ansvarsområde deltakelse som voksenperson på ungdomshuset for tiden annenhver fredagskveld.

Vi søker en person som liker å arbeide med ungdom. Relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du bør ha god samarbeidsevne og ha et stort ønske om å være med på laget med å utvikle aktiviteten på ungdomshuset.  Politiattest kreves jfr. gjeldende lov for ungdomsarbeid.
 

 

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Nærmere opplysninger om stillingen kan får hos tjenesteleder for Kultur, Anne Bolme Vestad på e-post: anne.bolme.vestad@ringebu.kommune.no,telefon 92463736.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet jfr. offentleglova §25. 2.  søker vil bli varsla om dette på forhånd.  Kopi av attester og vitnemål, medbringes på evt. eventuelt intervju.  Det søkes på elektronisk søknadsskjema på www.ringebu.kommune.no under søknadssenter.

Søknaden merkes med saksnummer 18/1611

Søknadsfrist: 21.9.18