Ledig vikariat som HR-rådgiver - 100 %

Klikk for stort bildeFellestjenesten har en sentral rolle i organisasjonen med viktige felles stabs- og støttefunksjoner innen flere områder som HR/personal, lønn, økonomi, arkiv, IKT, ekspedisjon, politisk sekretariat, valgarbeid og kantine. Vår visjon er at alle møter med Ringebu kommune skal være gode møter. Ringebu kommunes verdier er – raus, solid og spenstig. Vi har ledig vikariat som:
HR-rådgiver – 100 %.

Vår HR-rådgiver skal ut i permisjon og vi søker en vikar. Stillingen er ledig for tiltredelse 1. november 2021.

Om stillingen

Stillingen inngår i kommunens HR/personalavdeling. Avdelingen ivaretar strategiske og operative oppgaver innenfor arbeidsgiverpolitikk og personal- og lønnsområdet. Avdelingen utøver støtte til kommunens tjenesteenheter, interkommunale samarbeidsordninger og kirkelig fellesråd. Vi er i dag 15 medarbeidere og 2 lærlinger innenfor ulike fagområder, individuelt og i team.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

• rådgivning/opplæring av ledere innenfor personal- og lønnsområdet
  • deltakelse i utforming og oppfølging av kommunens arbeidsgiverpolitikk
  • deltakelse i prosjekter for å nå mål i henhold til kommunens planer og strategier
  • faglig/tverrfaglig samarbeid innenfor stillingens arbeidsområder
  • bistand og saksbehandling ved tilsetting mm.
  • noe lønnsarbeid

Det vil være arbeid mot frister, deltakelse i møtevirksomhet og veiledning over telefon og e-post. Du vil p.t., arbeide i lønnssystemet VISMA Enterprise og saksbehandlersystemet Focus (Acos), i tillegg til å utarbeide dokumentasjon og oversikter i Word og Excel.

• Høgskoleutdanning, fortrinnsvis bachelor, innenfor relevante fagområder
  • Relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet
  • God kompetanse om lov og avtaleverk
  • God digital kompetanse og systemforståelse

Vi legger stor vekt på relevante personlige egenskaper, som at du har:

• god evne til å samarbeide
  • god gjennomføringsevne
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • evne til å jobbe strukturert, nøyaktig og effektivt

Vi tilbyr

• Mulighet til å bygge verdifull kompetanse
  • Muligheten til å bidra i arbeidet med å utvikle lønns- og personalområdet
  • Fleksitid
  • Hyggelige kollegaer

Er du litt fristet, men usikker på om du skal søke? Da oppfordrer vi enten til å ta kontakt, eller bare å ta sjansen og sende din søknad i dag!

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer.

Hos oss har vi et trivelig og uformelt arbeidsmiljø, fleksitidsordning, gunstig forsikrings- og pensjonsordning, godtgjøring for bruk av egen bil etter kommunens reiseregulativ, samt et godt og tverrfaglig kompetansemiljø.

Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Ringebu kommune er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi er IA-bedrift og vil legge forholdene til rette for søkere med redusert funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos tjenesteleder for fellestjenesten, Bente Fjellstad Bjørge, på epost: bente.bjorge@ringebu.kommune.no eller ved å ta kontakt på mobil: 48171988

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet jf. offentleglova § 25, 2. punktum. Søker vil bli varslet om dette på forhånd. Kopi av attester og vitnemål, medbringes ved et eventuelt intervju. Intervju vil foregå i uke 34 og 35 og tilsetting forventes å foreligge senest i uke 36. Det søkes på elektronisk søknadsskjema www.ringebu.kommune.no. Søknaden merkes med saksnummer: 21/1839.

Søknadsfrist 12.08.21.