Sommerjobb teknisk drift, avdeling Plan og teknisk 2021

Klikk for stort bildeRingebu kommune søker sommervikarer over 18 år for sommerjobb ved Plan og teknisk, sommeren 2021.
Antall stillinger: 4
Tidsrom: fra og med uke 26. – til og med uke 32.

Søknader vaktmester / uteseksjon merkes med saksnr: 21/951

Arbeidet vil i hovedsak omfatte vedlikehold som beising av kommunale bygg, samt at noe vedlikeholdsarbeid med kommunens park – og grøntanlegg må påregnes. Vi stiller krav om gode kommunikasjonsevner, at du er strukturert og nøyaktig i ditt arbeid. Søkere må kunne disponere egen bil i tjenesten.
Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved å henvende seg til avdelingsleder bolig og eiendom Jan Erik Voldsrud tlf. 97 58 77 11 e-post jan.erik.voldsrud@ringebu.kommune.no eller avdelingsleder veg, vann og avløp (VVAR) Pål Østen Solberg tlf. 975 79 382 e-post paal.osten.solberg@ringebu.kommune.no

Søknadsfrist: 21.05.2021

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert.
Søk på stillingen