Stillinger som brukerstyrt personlig assistent 2.gangs utlysning.

Klikk for stort bildeJulie skal flytte til Ringebu kommune og vi søker i den forbindelse ansvarsfulle, allsidige og initiativrike ansatte til hennes team. Julie er 22 år og har en funksjonshemming. Hun liker å være aktiv og trenger bistand i aktiviteter som bading, dans, musikk, ridning og sitski. Julie skal flytte inn i egen leilighet og har egen bil. Julie bruker et kommunikasjonsverktøy som ansatte vil få opplæring i. 

Vi søker deg (mann eller kvinne) som kan være en stabil person i Julies liv, da det tar tid å lære henne å kjenne. Personlig egnethet og sammensetning av team vil bli vektlagt. Erfaring fra lignende arbeid er en fordel, men ikke en nødvendighet. Du må ha interesse for å arbeide med funksjonshemmede og ha gode norskkunnskaper. For å kjøre Julies bil må du ha førerkort klasse B. Du må kunne arbeide dag/kveld og hver 3.helg.


 

Arbeidet vil bestå av planlegging av- og bistand i dagliglivets aktiviteter, både hjemme, på aktivitetstilbud og i fritiden. Tilberedning av mat og måltider er en viktig del av Julie sitt dagligliv. Det er viktig at du kan jobbe selvstendig, samtidig som du samarbeider med resten av teamet til Julie, som familien er en viktig del av.

Ringebu kommune er arbeidsgiver og har personalansvaret og Julies verge er arbeidsleder for teamet.

For mer informasjon om stillingene, ta kontakt med Berit Aarnes tlf. 934 02 311

eller Marit Vestad Førlandsås tlf. 479 07 996.

Søknadsfrist: 26.10.2019

46,83 % stilling saksnr.: 19/2366

2 x 16,55 % helgestilling saksnr.: 19/2367

Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert.

Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «søknadssenter» og «søknad på ledig stilling». Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd.

Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For stillinger må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

 

 

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeiderJ