Vil du bidra med frivillig innsats?

Klikk for stort bildeVil du bidra med frivillig innsats som kan gi et inkluderende lokalsamfunn der flest mulig i alle aldre kan leve aktive og meningsfulle liv, og være med å legge til rette for aktiviteter og fellesskap med andre?

Ringebu Kommune samarbeider med VilMer om formidling av frivillighet gjennom en digital plattform, vilmer.no.

Vi er på utkikk etter både frivillige og de som har behov for tjenesten i Ringebu.

VilMer kobler dere som vil oppleve med dere som vil bidra med positiv aktivitet.
Frem til nå har tjenesten blitt brukt av sykehjem og institusjoner. Tilbudet utvides nå slik at det også kan brukes av hjemmeboende.

Har du eller en av dine nærmeste behov for mer aktivitet og opplevelser i hverdagen? Dette kan f.eks. være gåtur, drikke kaffe sammen, lese sammen, konsert, besøk med dyr, praktisk bistand, følge til butikken, fisketur på fjellet eller samtalevenn.

Kan du tenke deg å bli frivillig i Ringebu og ha en profil gjennom vilmer.no? Bidra med aktivitet ut fra tid, lyst og interesser!

Planlagt oppstart er høsten 2020.

Ta kontakt på kontakt@vilmer.no eller på telefon 913 60 068.