Sov i ro

Klikk for stort bildeHer jobbes det med knepping og telling av sov i ro-esker. Eskene distribueres ut til apoteket. Dette er en arbeidsoppgave J.o.b.a. har drevet med i nærmere 20 år, og i år fikk alle som knepper (lukker) sov i ro-esker fine gensere av oppdragsgiveren med fint trykk på ryggen som forteller akkurat hva de driver med.

Tidlig oppdagelse av forverret tilstand

Klikk for stort bildeI regi av Pasientsikkerhetsprogrammet har Helse og omsorgstjenesten gjennomført opplæring og implementering av nye rutiner for tidlig oppdagelse av forverret tilstand hos våre pasienter og beboere. Forverring i pasientens kliniske tilstand oppstår ofte gradvis, både for pasienter som behandles hjemme og på sykehjem. Det er avgjørende å kunne identifisere tegn til endringer/forverring på et tidlig tidspunkt, slik at utvikling av akutt kritisk sykdom kan begrenses.

Tidlig oppdagelse av en forverret tilstand, etterfulgt av rask og effektiv handling, kan redusere forekomsten av uønskede hendelser og sykdomsforverring.

Hilsen fra gjestepasient

"Vi har hytte på Kvitfjell og vi ønsker å takke Ringebu kommune, Tildelingskontoret og Hjemmetjenesten for utmerket hjelp vi fikk med svigerfar da vi feiret jul nå på hytta. Og tusen takk for all bistand og hyggelige telefoner med ansatte før jul for å avtale hjelp og støtte som vi sårt trengte. Alle de dyktige, profesjonelle og hyggelige ansatte i hjemmetjenesten som kom og hjalp oss på hytta fikk også aller beste skussmål fra svigerfar som aldri hadde opplevd maken til fantastisk hjelp. Så tusen hjertelig takk igjen for at dere gjorde det mulig for oss å feire enda en koselig jul igjen på fjellet i deres flotte kommune Ringebu."