Viktig melding

Det er lov å lykkes!

Spennende kommune, i hjerte av Gudbrandsdalen, hvor det er lov å lykkes, midt i blinken for meg. Det er sjelden man føler seg i ett med visjonen til kommunene, men for meg er det nettopp det som gjelder. I mitt virke som kommunedirektør kjenner jeg eierskap til Raus, Solid og Spenstig. Tiden vil vise om jeg leverer etter forventing, men disse viktige ordene er med meg hver dag, både på jobb og fritid.

Ringebu kommune med alle sine flotte attraksjoner, tettsteder, spennende opplevelser og fantastiske innbyggere og gjester, er en perle i vår region. Det er spennende for meg å treffe dere alle sammen, og inviter meg gjerne på ulike arrangementer, møter eller treffpunkter. Jeg er glad i å møte innbyggere, ansatte, tilreisende og alle andre som oppholder seg i vår flotte kommune. Inviter meg gjerne.

Vi skal ta i bruk alle typer media, i vår kommunikasjon med dere innbyggere, fritidsgjester, besøkende og alle andre. Selv ønsker jeg god takhøyde og åpenhet, og alle er like velkomne til å ta kontakt, enten det er ris eller ros. I utgangspunktet skal vi klare å løse det meste i første linje, men en og annen gang går ikke det, og da må sakens tas videre i organisasjonen. Under min ledelse er det lov å prøve, rette opp og lære, det er slik vi blir bedre. I tillegg forventer jeg at vi viser god folkeskikk i vår kommunikasjon mot dere, og dere det samme til oss. Å være uenige er greit, men vi må kunne snakke sammen på en god måte.

Jeg skal gjøre mitt for at vi alle skal føle at vi har «lov å lykkes», med alle sine drømmer, i Ringebu kommune. Det er bare når man prøver at man vet om man lykkes.