Viktig melding

GAMMEL_Prosjektleder for bolyst og landsbyutvikling

Birgitte BayBirgitte Bay er nå tilsatt som prosjektleder for Bolyst og landsbyutvikling. Prosjektet har en varighet på 3 år.

Birgitte har nettopp fullført en bachelorgrad i business management ved Queen Mary University of London og har så vidt flyttet tilbake til Sør Fron. Hun synes både destinasjonsutvikling, salg og markedsføring er veldig spennende, og gleder seg derfor stort til å ta fatt på jobben i Ringebu kommune!

Med seg har hun variert arbeidserfaring fra ulike engasjement i Gudbrandsdalen, Oslo, Volda og London. Dette er steder hun har bodd i løpet av livet. Stillingstypene spenner bredt, fra prosjektledelse -og promotering i eventbransjen, til kundeservice i bank og salgsrepresentant i bedriftsmarkedet innenfor kaffebransjen

Birgitte har en allsidig grunnutdannelse innenfor organisasjon og ledelse som tar inn i seg fagområder fra samfunn- og næringsliv, som for eksempel økonomi, markedsføring, innovasjon og forretningsjus. Bacheloroppgaven hennes var en gransking av ledelsespraksis innenfor norske reiselivsorganisasjoner, og fokuserte på hvordan ledere håndterer de uformelle sidene ved rollene sine.

Les om bolyst og landsbyutviklings prosjektet. (PDF, 11 MB)

Birgitte starter opp i stillingen den 01.09.2014 og vil ha kontorplass i rådhuset. Arbeidet hennes i Ringebu kommune vil omfatte bolyst i hele kommunen og utvikling av landsbyen. Arbeidsinnholdet i stillingen vil ha utgangspunkt i søknaden som ligger i lenken over. I tillegg vil det bli lagt opp til innspill og prosesser som gir nye tema, muligheter og utvikling innenfor satsningen bolyst og landsbyutvikling. Målet er at vi etter tre år skal se flere konkrete resultater av dette prosjektet.