BARNEVERNSKONSULENTER, MIDT-GUDBRANDSDAL BARNEVERNSKONTOR

100 % svangerskapsvikariat som barnevernskonsulent  fra sept. 2017

Sak.nr.17/913

Publisert av Anne Mette Storhaugen Nyborg. Sist endret 28.04.2017

Midt-Gudbrandsdal Barnevernskontor  (MGBV) er et samarbeid mellom kommunene Ringebu og Sør-Fron og har til sammen 5,9 stilling.  Ringebu er vertskommune for MGBV og vi har kontorer på Ringebu rådhus.

Stillingene er barnevernskonsulent og arbeidsoppgavene vil være saksbehandling etter Lov om barneverntjenester. Vi søker deg med 3 årig sosialfaglig utdanning, gjerne med erfaring fra saksbehandling og erfaring med å jobbe direkte inn i familien.

Du må kunne  jobbe selvstendig og strukturert,  men samtidig se verdien og nødvendigheten av et bredt samarbeid både i.f.h.t. fagfeltet og den helhetlige tjenesteytingen.

Vi søker etter personer med initiativ, godt humør, pågangsmot og med grunnleggende ferdigheter i bruk av data som arbeidsredskap.

Ved tilsetting vil det bli lagt vekt på kompetanse, erfaring, gode samarbeidsevner og at vedkommende er personlig egnet, menn oppfordres til å søke.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende arbeidsplass i et trivelig arbeidsmiljø.

Den som blir tilsatt må disponere egen bil.

Kjøregodtgjørelse etter kommunale satser og lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 15.05.2017

Intervju og tilsetting vil bli gjort innen uke 26.

Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om og ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.  Det kreves politiattest ved tilsetting. Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos barnevernssjef Liv Aslaksdotter Hustveit på telefon 61 28 30 51eller e-post: liv.hustveit@ringebu.kommune.no  Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen ”selvbetjening” og ”søknad på stilling”.