Ledig stilling 100% vikariat regnskapsmedarbeider MGRS

Bilde til MGRS_årsberetning 2016.jpg - Klikk for stort bilde Ringebu kommune har ledig en 100 % stilling som regnskapsmedarbeider ved Midt-Gudbrandsdal regnskaps- og skatteoppkreverkontor. Stillingen er et vikariat, fra 01.11.2017 til 31.12.2018 med mulighet for forlengelse.

Publisert av Anne Berit Skogvang. Sist endret 13.10.2017

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer. Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv.

Midt-Gudbrandsdal regnskaps- og skatteoppkreverkontor (MGRS) er et interkommunalt samarbeidsorgan for Sør-Fron og Ringebu kommuner. Vi som arbeider i MGRS er formelt tilsatt i vertskommunen Ringebu på lik linje med andre kommunetilsatte.

MGRS har 8 tilsatte.

Det er ledig en 100 % stilling som regnskapsmedarbeider. Stillingen er et vikariat, fra 01.11.2017 til 31.12.2018 med mulighet for forlengelse.

• Regnskapsoppgaver innen inngående faktura, evt. noe innfordring.

Kvalifikasjoner

• Utdanning fra videregående er tilstrekkelig, men det er ønskelig med høgskoleutdanning innen regnskap/økonomi.
  • Kjennskap til Visma økonomisystem en fordel, men ikke et krav.
  • Regnskapsfaglig bakgrunn vil bli vektlagt

Personlige kvalifikasjoner

• God tall- og regnskapsforståelse
  • Strukturert
  • Serviceinnstilt
  • Gode samarbeidsevner

Arbeidsoppgavene kan bli noe tilpasset stillingen ut i fra erfaring og kvalifikasjoner. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønn etter avtale. Pensjonsordning i KLP.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos konstituert daglig leder  Ann Merete Hallum på telefon 61 28 30 20 eller e-post ann.merete.hallum@ringebu.kommune.no.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet, jf. offentleglova §25-2. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på «Søknadssenter og søknad på ledig stilling».

Søknaden må merkes med saksnr. 17/2233.      Søknadsfrist 27.10.2017