Coronavirus (COVID-19)

Coronatelefonen for barn og unge 

Telefon  948 79 895
Åpent mandag-fredag  fra kl. 08.00 - 18.00.  

Kommunene i Midt-Gudbrandsdal (Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu) har åpnet en telefon for barn og unge opp til 18 år som har spørsmål eller bekymring rundt det nye Korona-viruset, Covid-19.

Telefonen er kun åpen for personer under 18 år.

Telefonen er ment for de som opplever angst, stress, sorg eller annet knyttet til dette sykdomsutbruddet. De som skal betjene denne telefonen er ansatte ved Midt-Gudbrandsdal PP-kontor.

 

Til deg som er barn og ungdom i Ringebu,Sør-Fron og Nord-Fron:

Hvordan er dagene dine hjemme nå for tiden?

Noen barn og unge har det vanskelig til vanlig og noen kan oppleve å få det enda vanskeligere i denne tiden. Det er viktig at du har noen du kan kontakte om du kjenner deg redd, usikker eller sint. Mange opplever at hverdagen er merkelig, nye regler og alle er hjemme nesten hele tiden. Noen synes det er vanskelig og noen synes ikke det er så bra å være så mye hjemme.

Du skal vite at det er flere av oss som jobber for at du skal ha det bra og du kan når som helst ta kontakt med oss i Barneverntjenesten eller Barnevernvakta.

 

Coronautbruddet har endret hverdag og familieliv med stengte skoler og barnehager, og hjemmekontor for mange. På denne temasiden finner du gode råd i en annerledes hverdag, og oppdatert informasjon om tjenestene våre.