Ledige stillinger

Arbeide i Ringebu kommune?

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Publisert 13.03.2023

Helse og omsorgstjenesten er organisert i 3 tjenesteområder, Hjemmetjenester, Helse og mestring og Linåkertunet. Tilrettelagt tjenester bolig er en del av området Helse og mestring. Tilrettelagte tjenester bolig flyttet inn i nye trivelige lokaler i Iver Våles gate i oktober 2020. Tjenesten bistår brukere både i eget bofellesskap og ute i hele kommunen. Tjenesten er i dag inne i en utviklende fase med nye brukergrupper.

Turnusen innehar arbeid hver 4. helg, med langvakter.

Publisert 13.03.2023

Ringebu kommune tilbyr fagopplæring av høy standard og store utfordringer i læretiden. Når læretiden er over, vil du ha gode praktiske og teoretiske kunnskaper innen faget ditt. Vi søker etter motiverte og nysgjerrige elever som ønsker å bidra aktivt til vårt utviklingsarbeid.

Publisert 10.03.2023

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og heldøgns tjenester Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Publisert 09.03.2023

Jeg er en gutt på 2 ½ år med diabetes type 1, som bor hjemme med mamma og pappa. For at de skal kunne fungere i jobb og ellers i hverdagen, så trenger jeg en pålitelig person til å ta vare på meg på nettene. 

Som nattevakt for meg blir det i hovedsak å passe på at blodsukkeret mitt er stabilt. Det kan også være behov for tilførsel av insulin og/eller mat i løpet av natten. 

Publisert 28.02.2023

Med forbehold om innvilgelse av permisjoner, overføringer og oppsigelser, kan det fra 01.08.23 bli ledig et lite antall stillinger som miljøveileder/fagarbeider i ringebuskolene. Hovedsakelig vikariat, men ved ledighet faste stillinger. I barneskolene vil det være stillinger i kombinasjon mellom skole og SFO, med arbeidstid innenfor tidsrommet 07.00 – 16.30.

Publisert 28.02.2023

Med forbehold om innvilgelse av permisjoner, overføringer og oppsigelser, vil det fra 01.08.23 bli ledig et antall undervisningsstillinger i ringebuskolene. Hovedsakelig vikariat, men ved ledighet faste stillinger.

Publisert 20.02.2023

Uteseksjon og vaktmestere ved Plan og Teknisk i Ringebu kommune søker sommervikarer for sommeren 2023.

Tidsrom: juni – august, og etter nærmere avtale.

Søknadsfrist: 20.03.2023

Publisert 09.02.2023

Helse og omsorgstjenesten er organisert i 3 tjenesteområder, Hjemmetjenester, Helse og mestring og Linåkertunet. Tilrettelagt tjenester bolig er en del av området Helse og mestring.

Tilrettelagt tjenester bolig flyttet inn i nytt bygg i Iver Våles gate i oktober 2020. Tjenesten er i dag inne i en utviklende fase med nye brukergrupper.

Publisert 20.01.2023

Vi har ledige midlertidige lærerstillinger ved Fåvang skole for våren 2023. Tiltredelse snarest.

Publisert 06.12.2022

 

Helse og omsorgstjenesten i Ringebu kommune trenger sommervikarer innen områdene: 

  • Freskus frisklivs- og treningssenter 
  • Hjemmetjenesten i Ringebu og Fåvang. Hjemmesykepleie og hjemmehjelp, kjøkken Ringebu omsorgssenter 
  • Tilrettelagte tjenester bolig  
  • Legekontoret hjelpepersonell 
  • Brukerstyrt personlig assistent 
  • Linåkertunet Heldøgns tjenester (HDT) korttidsavdeling og kjøkken