Ledige stillinger

Arbeide i Ringebu kommune?

RK_KLODE_farge-01 (2).jpg - Klikk for stort bilde

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Publisert av Britt Åse Høyesveen. Sist endret 26.09.2016
Publisert 08.02.2019
Kommunevåpen ringebu

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og HDO Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.
Tjenestestedet er for tiden hjemmetjenesten i Ringebu.

Publisert 08.02.2019
Kommunevåpen ringebu

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og HDO Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Publisert 08.02.2019
Kommunevåpen ringebu

Ledig stilling som undervisningsinspektør ved Ringebu skole med tiltredelse 01.08.2019. Inspektørstillingen er todelt med ca. 50 % undervisning. Det stilles krav om godkjent lærerutdanning. 

Publisert 07.02.2019
20180320_162221

Det er ledig 100 % fast stilling som tjenesteleder/rektor ved Fåvang skole fra 01.08.19. Skolen har i dag 167 elever og er en fulldelt 1-7 skole med skolefritidsordning. Skolen har inspektør i ca 50% stilling. Skolen har et stabilt personale og god trivsel blant elevene. Sammen med de andre skolene og barnehagene i kommunen er skolen med i satsingen «Språkkommune 2018». Tidligere har skolen deltatt i «Vurdering for læring» og «Inkluderende barnehage-/skolemiljø». Skolen arbeider aktivt med «Mitt valg».

Publisert 20.12.2018
Kommunevåpen ringebu

 

Fellestjenesten har en sentral rolle i organisasjonen med viktige felles stabs- og støttefunksjoner innen flere områder som HR/personal, økonomi, arkiv, IKT, lønn, innbyggertorg under utvikling, politisk sekretariat, valgarbeid og kantine. Vår visjon er at alle møter med Ringebu kommune skal være gode møter. Ringebu kommunes verdier – raus, solid og spenstig. Vi har følgende stilling ledig:

 

KONSULENT POLITISK SEKRETARIAT – 100% FAST

 

Vår formannskapssekretær går over i pensjonistenes rekker og vi søker en medarbeider som skal drifte politisk sekretariat samt bidra i postmottak og arkiv.  Stillingen er ledig omgående.