Ledige stillinger

Arbeide i Ringebu kommune?

Klikk for stort bilde

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Publisert av Britt Åse Høyesveen. Sist endret 26.09.2016
Publisert 05.07.2019

 

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet heldøgns tjenester. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden Linåkertunet.  Sykepleierstudenter og vernepleierstudenter oppfordres til å søke.

Publisert 05.07.2019

 

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder, hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet heldøgns tjenester. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden Linåkertunet

Som fagansvarlig er 20 % av stillingen administrativ. Du har ansvar for bl. a. faglig veiledning, internundervisning, sikre tverrfaglig samarbeid og være kontaktperson innen fag. Du skal også bidra til at den enkelte brukers behov for tjenester står i fokus og holde tjenesten faglig oppdatert.

Publisert 05.07.2019

 

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder, hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet heldøgns tjenester. Tjenestene vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Stillingen er 50 % fast med vikariat på 30 % tom 31.12.2020.

Tjenestestedet er for tiden korttidsavdelingen ved Linåkertunet.

 

Publisert 05.07.2019

 

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder, hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet heldøgns tjenester. Tjenestene vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden korttidsavdelingen ved Linåkertunet.

Publisert 03.07.2019

Ringebu kommune står foran flere større og mindre bygg- og anleggsprosjekter og søker en erfaren prosjektmedarbeider/prosjektleder i fast stilling.
Vi søker en handlekraftig person med relevant utdanning fortrinnsvis innenfor fagområdene: bygg, veg, vann og avløp samt med erfaring fra planlegging og gjennomføring av prosjekter.
Stillingen inngår i et felles fagmiljø innenfor enheten Plan og teknisk.
Stillingens hovedoppgaver vil være prosjekt- og byggeledelse med ansvar for gjennomføring av prosjekt innenfor gitte rammer. Andre oppgaver innenfor virksomhetsområdene vil kunne bli tillagt. Stillingen vil medføre utstrakt kontakt med innbyggere, brukere, konsulenter og arkitekter.

Publisert 02.07.2019

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer. Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv.

 

 

Publisert 28.05.2019

 

 

 

Bli Besøkshjem - avlastning til familier

Hva er et besøkshjem?

Noen familier har større utfordringer enn andre. Ringebu kommune kan tilby besøkshjem (avlastningstilbud) for familier med store omsorgsoppgaver, knyttet til barn med funksjonsnedsettelse eller familier med hjelpetiltak fra barnevernet. 

Besøkshjem er en familie som tar imot et barn eller et søskenpar i helger og eventuelt ferier.

Det er ikke nødvendig med sosialfaglig utdannelse for å bli besøkshjem.

Familien må ha en stabil livssituasjon og mulighet til å binde seg for minst ett år. Det må ikke være noen store livskriser, rusproblemer eller psykiske problem i familien.

Det kreves at besøkshjemmet har tid, overskudd og sengeplass til et ekstra barn. Familien bør ha innlevelsesevne og forståelse for barns ulike behov og reaksjoner. I de fleste sammenhenger er det å oppleve en trygg og forutsigbar familiesituasjon det barna trenger mest.

Besøksforeldre må framlegge uttømmende og utvidet politiattest.
Det kreves ordinær politiattest av husstandsmedlemmer som er over 18 år. Politiattesten skal ikke være eldre enn tre måneder. 

Publisert 14.05.2019

Vil du være med å skape framtidas helse- og omsorgstjenester i Ringebu? Vi søker deg som vil lede tjenesteenheten Linåkertunet. Vi tilbyr et helhetlig ansvar og et vidt handlingsrom, med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, og god støtte. Du oppfordres til å ta kontakt for å høre mer.

«Ringebu kommune ligger i Gudbrandsdalen 5-6 mil nord for Lillehammer og har ca. 4500 innbyggere. Kommunen er en av landets største hyttekommuner med ca. 4.500 fritidsenheter. Landsbyen Ringebu er administrasjonssenter og i tillegg tettstedet Fåvang. Både Venabygdsfjellet og Kvitfjell er viden kjent som attraktive fjellområder for turister og hyttefolk. I Ringebu finner du vakker natur, variert næringsliv, et rikt kulturliv og mange andre muligheter. Ringebu -  der det er lov å lykkes! For mer informasjon, se www.ringebu.kommune.no.

Spørsmål om stillingen rettes til kommunalsjef Britt Åse Høyesveen, telefon 40247797

Stilling ledig fra august.

Søknaden merkes med saksnr: 19/1904

Søknadsfrist er 12.06.2019