Ledige stillinger

Arbeide i Ringebu kommune?

Klikk for stort bilde

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Publisert av Britt Åse Høyesveen. Sist endret 26.09.2016
Publisert 18.07.2019


Fellestjenesten har en sentral rolle i organisasjonen med viktige stabs- og støttefunksjoner innen flere områder som H/R personal, økonomi, arkiv, IKT, lønn, innbyggertorg under utvikling, politisk sekretariat, valgarbeid og kantine. Vår visjon er at alle møter med Ringebu kommune skal være gode møter. Ringebu kommunes verdier - raus, solid og spenstig.

Publisert 15.07.2019

 

Tilrettelagte Tjenester bolig er inne i en endringsprosess, vi trenger flere nytenkende og engasjerte medarbeidere.

Arbeidet vil bestå av planlegging av- og bistand i dagliglivets gjøremål og aktiviteter, både hjemme, på aktivitetstilbud og i fritiden. Det er viktig at du kan jobbe selvstendig, samtidig som du må samarbeide i team. Erfaring fra lignende arbeid er en fordel, men ikke en nødvendighet.

 

Kvalifikasjoner

 • Helsefagarbeider, men ufaglærte kan søke
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt
 • Det må framlegges politiattest
 • God norsk muntlig og skriftlig framstillingsevne
 • Må ha førerkort klasse B
 • Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig
Publisert 10.07.2019

 

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder, hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet. Tjenestene vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Vi søker personlig assistent til voksen mann. Han trenger hjelp til dagens gjøremål, samt forskjellige sosiale aktiviteter.

Ordningen med personlige assistenter er en alternativ måte å løse organiseringen av bistand til funksjonshemmede. Arbeidet går ut på å bistå brukeren i personlige og praktiske gjøremål. Brukeren vil være den personlige assistentens arbeidsleder.

Arbeidstiden vil være på dagtid 35,5 t/uke med arbeid hver 3. helg.

Vi søker etter en person som blant annet er:

 

 • Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig
 • Erfaring fra feltet og personlig egnethet vil bli vektlagt
 • Må ha førerkort klasse B
 • Må beherske norsk muntlig og skriftlig

Stillingen er ledig omgående.

Søknadsfrist: 12.08.2019

Søknaden merkes med saksnr: 19/2381

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås hos avdelingsleder Irena Svelle på

telefon 906 64 781 eller e-post Irena.Svelle@ringebu.kommune.no

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B (andre bestemmelser for sjåførstilling). Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «søknadssenter» og «ledige stillinger» Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

For stillinger som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider!

 

Publisert 10.07.2019

 

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og heldøgns tjenester Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden hjemmetjenesten Fåvang. Sykepleierstudenter og vernepleierstudenter oppfordres til å søke.

Kvalifikasjoner:

 • Autorisert helsefagarbeider, sykepleiestudent/vernepleierstudent
 • Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig
 • Erfaring fra feltet og personlig egnethet vil bli vektlagt
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Må ha førerkort klasse B
 • Gjerne relevant videreutdanning for omsorgsfeltet
 • God fysisk og psykisk helse

   

  Vi kan tilby:

 • Arbeid hver 3 helg.
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et trivelig miljø
 • Kommunen legger til rette for kurs og videreutdanning/spesialisering i henhold til tjenestenes kompetanseplan.

Stillingen er for tiden ved hjemmetjenesten Fåvang.

Søknadsfrist: 12.08.2019

Søknaden merkes med saksnr.: 19/2380

Alle søkere må inneha gyldig førerkort klasse B (andre bestemmelser for sjåførstilling). Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «søknadssenter» og «ledige stillinger».

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

For stillinger som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider!

Publisert 09.07.2019

 

 

 

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmetjenesten, helse og mestring og heldøgns tjenester Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden hjemmetjenesten Ringebu.

 

Publisert 05.07.2019

 

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og heldøgns tjenester Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Helsefagarbeidere kan også søke.

Tjenestestedet er for tiden hjemmetjenesten Ringebu.

Publisert 05.07.2019

 

Julie skal flytte til Ringebu kommune og vi søker i den forbindelse ansvarsfulle, allsidige og initiativrike ansatte til hennes team. Julie er 22 år og har en funksjonshemming. Hun liker å være aktiv og trenger bistand i aktiviteter som bading, dans, musikk, ridning og sitski. Julie skal flytte inn i egen leilighet og har egen bil. Julie bruker et kommunikasjonsverktøy som ansatte vil få opplæring i. 

Vi søker deg (mann eller kvinne) som kan være en stabil person i Julies liv, da det tar tid å lære henne å kjenne. Personlig egnethet og sammensetning av team vil bli vektlagt. Erfaring fra lignende arbeid er en fordel, men ikke en nødvendighet. Du må ha interesse for å arbeide med funksjonshemmede og ha gode norskkunnskaper. For å kjøre Julies bil må du ha førerkort klasse B. Du må kunne arbeide dag/kveld og hver 3.helg.

Arbeidet vil bestå av planlegging av- og bistand i dagliglivets aktiviteter, både hjemme, på aktivitetstilbud og i fritiden. Tilberedning av mat og måltider er en viktig del av Julie sitt dagligliv. Det er viktig at du kan jobbe selvstendig, samtidig som du samarbeider med resten av teamet til Julie, som familien er en viktig del av.

Ringebu kommune er arbeidsgiver og har personalansvaret og Julies verge er arbeidsleder for teamet.

For mer informasjon om stillingene, ta kontakt med Berit Aarnes tlf. 934 02 311 (frem til 26.07.2019) eller Marit Vestad Førlandsås (etter 26.07.2019) tlf. 479 07 996.

Søknadsfrist: 09.08.2019

88,15 % stilling saksnr.: 19/2363

77 % stilling saksnr.: 19/2364

50 % stilling saksnr.: 19/2365

46,83 % stilling saksnr.: 19/2366

2 x 16,55 % helgestilling saksnr.: 19/2367

Interne søkere har fortrinnsrett, og ved interne opprykk vil det ansettes fra eksisterende søkermasse. Ufullstendige søknader vil bli returnert.

Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «søknadssenter» og «søknad på ledig stilling». Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd.

Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For stillinger må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider:)

 

Publisert 05.07.2019

 

Ringebu kommune har to bofellesskap for enslige mindreårige flyktninger med i alt 10 ungdommer. Bofellesskapene er samlokalisert med felles personaldel og har 13 ansatte som går i turnus. 

Bofellesskapet har fokus på enkeltindividet og ønsker at den enkelte skal få styrket selvfølelse gjennom mestring, omsorg og utvikling. Tjenesten er organisert i tjenesteområdet helse og mestring, med avdelingsleder for bofellesskapet som nærmeste leder.

Vi søker deg som er inkluderende, faglig engasjert, lojal og har gode samarbeidsevner.

Publisert 05.07.2019

 

Ringebu kommune har to bofellesskap for enslige mindreårige flyktninger med i alt 10 ungdommer. Bofellesskapene er samlokalisert med felles personaldel og har 13 ansatte som går i turnus. 

Bofellesskapet har fokus på enkeltindividet og ønsker at den enkelte skal få styrket selvfølelse gjennom mestring, omsorg og utvikling. Tjenesten er organisert i tjenesteområdet helse og mestring, med avdelingsleder for bofellesskapet som nærmeste leder.

Publisert 05.07.2019

 

100 % stilling som avdelingsleder ved Linåkertunet Bo og Rehabilitering.

Helse og omsorg er organisert i tre områder, hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet heldøgns tjenester.

Utlyst stilling er 100 % administrativ med ansvaret for Linåkertunet. Under ansvaret ligger heldøgns tjenester, institusjonskjøkken og dagsenter.

Vi søker deg som vil være med å lede en aktiv og innovativ tjeneste.  Er du inkluderende, engasjert, strukturert, lojal, innovativ, har gode samarbeidsevner, evne til god konfliktløsning og tørr å ta avgjørelser, er dette jobben for deg.