Ledige stillinger

Arbeide i Ringebu kommune?

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Publisert 15.10.2021

 Jeg er en glad og sosial gutt på 10 år. Jeg har noen fysiske utfordringer, som gjør at jeg må ha med meg noen på fritiden noen timer en gang i uka. Du vil være med på noe av det en 10-åring liker å gjøre på fritiden, alt fra å spille playstation, være sammen med venner, delta i bursdager, dra på sykkeltur, kjøre sitski og dra til svømmehallen eller på kino.

Når jeg skal ut på noe har jeg egen bil som er tilpasset mine behov.

Tildelingskontoret i Ringebu søker en ungdommelig og omgjengelig person som kan bidra som støttekontakt noen timer pr uke. Du må gjerne være student. Du må ha førerkort klasse B, og være komfortabel med å kjøre en større bil. Den vi søker må se for seg å kunne stå i oppdraget over lengre tid. Oppdraget vil innebære noen løft.

Du vil få nødvendig opplæring for å kunne ivareta oppdraget.

Du søker på oppdraget ved å fylle ut vedlagt egenpresentasjonsskjema.

Ved spørsmål, ta kontakt med stine.lien.toftstuen@ringebu.kommune.no

Trykk her for å komme til søknadsskjema

 

Publisert 08.10.2021

Fellestjenesten har en sentral rolle i organisasjonen med viktige felles stabs- og støttefunksjoner innen flere områder som HR/personal, lønn, fakturering, økonomi, arkiv, IKT, politisk sekretariat, valgarbeid og kantine. Vår visjon er at alle møter med Ringebu kommune skal være gode møter. Ringebu kommunes verdier er raus, solid og spenstig.

Hvis dette høres spennende ut, så har vi følgende stilling ledig:                                         

50 % fast stilling som sekretær innenfor post, arkiv og saksbehandling.

Publisert 28.05.2019

 

 

 

Bli Besøkshjem - avlastning til familier

Hva er et besøkshjem?

Noen familier har større utfordringer enn andre. Ringebu kommune kan tilby besøkshjem (avlastningstilbud) for familier med store omsorgsoppgaver, knyttet til barn med funksjonsnedsettelse eller familier med hjelpetiltak fra barnevernet. 

Besøkshjem er en familie som tar imot et barn eller et søskenpar i helger og eventuelt ferier.

Det er ikke nødvendig med sosialfaglig utdannelse for å bli besøkshjem.

Familien må ha en stabil livssituasjon og mulighet til å binde seg for minst ett år. Det må ikke være noen store livskriser, rusproblemer eller psykiske problem i familien.

Det kreves at besøkshjemmet har tid, overskudd og sengeplass til et ekstra barn. Familien bør ha innlevelsesevne og forståelse for barns ulike behov og reaksjoner. I de fleste sammenhenger er det å oppleve en trygg og forutsigbar familiesituasjon det barna trenger mest.

Besøksforeldre må framlegge uttømmende og utvidet politiattest.
Det kreves ordinær politiattest av husstandsmedlemmer som er over 18 år. Politiattesten skal ikke være eldre enn tre måneder.