Ledige stillinger

Arbeide i Ringebu kommune?

RK_KLODE_farge-01 (2).jpg - Klikk for stort bilde

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Publisert 22.02.2018
stock_logo[1]

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; helse og mestring, heldøgnsomsorg og hjemmebaserte tjenester. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjenge­lige ressurser. Hele tjenesten er organisert under en turnus med vikarpool. Alle i turnusbasert tjeneste har arbeid hver tredje helg, og vi har egne nattvakter. Stillingene i vikarpool server alle områder, og arbeider en ekstra helg på 12 uker. Ringebu har vært gjennom en prosess der vi har tilpasset oss de nye kravene jamfør samhandlingsreformen og framtidige planverk.

Publisert 22.02.2018
penger

 Fellestjenesten har en sentral rolle i organisasjonen med viktige felles stabs- og støttefunksjoner innen flere områder som HR/personal, økonomi, arkiv, IKT, lønn, innbyggertorg under utvikling, politisk sekretariat, valgarbeid og kantine. Vår visjon er at alle møter med Ringebu kommune skal være gode møter. Ringebu kommunes verdier – raus, solid og spenstig.

Publisert 20.02.2018
stock_logo[1]

Vi søker en som vil være med å lede en aktiv og innovativ hjemmebasert tjeneste og være en del av en helhetlig ledelse innen helse og omsorg.

Helse og omsorg er organisert i tre tjenesteenheter: hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og linåkertunet HDO. Hjemmebaserte tjenester består av tre avdelinger med hver sin avdelingsleder i 100 % administrativ stilling. Fra 01.05.2018 er det ledig stilling som avdelingsleder for hjemmetjenesten sør og korttids- og rehabiliteringsavdelingen. Tjenesten er lokalisert på Linåkertunet Bo og rehabilitering på Fåvang.

Vi søker deg som er Inkluderende, strukturert, lojal, innovativ, har gode samarbeidsevner, evne til god konfliktløsning og tørr å ta avgjørelser.

Publisert 16.02.2018
strategi og utvikling-7837_foto_Tor-Ivan_Boine

Nå har DU mulighet til å få en fast 100 % rådgiverstilling i Ringebu, det attraktive midtpunktet i Gudbrandsdalen!

Publisert 16.02.2018
vaktmestere vs renholdere-6430_foto_Tor-Ivan_Boine

Vil du være med på å utforme framtidas arbeidsgiverpolitikk i Ringebu kommune? HR-lederen setter dagsorden for Ringebu kommune som arbeidsgiver, i samråd med rådmannen og ledergruppen.
 

Publisert 02.02.2018
.

Ringebu kommune har ledig 50 % driftsavtale for kurativ fysioterapi fra 01.05.2018.

Den ledige hjemmelen er knyttet til Freskus frisklivsenter.

Freskus er at kommunalt trenings og frisklivsenter i Fåvang sentrum. Senteret er tilrettelagt for alle brukergrupper og har medlemmer i alle aldere. Driftsavtalen er tilknyttet senteret ved at Ringebu kommune stiller med lokaler og treningsutstyr mot månedlig husleie.

Publisert 29.01.2018
Trygve IKT lærling

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg. Her ligger det vakre Ringebu- og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser. Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Ringebu kommune tilbyr fagopplæring av høy standard og store utfordringer i læretiden. Når læretiden er over vil du ha gode praktiske og teoretiske kunnskaper innen faget ditt.

Vi søker etter motiverte og nysgjerrige elever som ønsker å bidra aktivt til vårt utviklingsarbeid. Krav: Fullført og bestått VG1 og VG2 innen respektive fagfelt.