Ledige stillinger

Arbeide i Ringebu kommune?

Klikk for stort bilde

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Publisert av Britt Åse Høyesveen. Sist endret 26.09.2016
Publisert 14.05.2019
Vi ønsker en ny tjenesteleder i helse og omsorg

Vil du være med å skape framtidas helse- og omsorgstjenester i Ringebu? Vi søker deg som vil lede tjenesteenheten Linåkertunet. Vi tilbyr et helhetlig ansvar og et vidt handlingsrom, med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, og god støtte. Du oppfordres til å ta kontakt for å høre mer.

«Ringebu kommune ligger i Gudbrandsdalen 5-6 mil nord for Lillehammer og har ca. 4500 innbyggere. Kommunen er en av landets største hyttekommuner med ca. 4.500 fritidsenheter. Landsbyen Ringebu er administrasjonssenter og i tillegg tettstedet Fåvang. Både Venabygdsfjellet og Kvitfjell er viden kjent som attraktive fjellområder for turister og hyttefolk. I Ringebu finner du vakker natur, variert næringsliv, et rikt kulturliv og mange andre muligheter. Ringebu -  der det er lov å lykkes! For mer informasjon, se www.ringebu.kommune.no.

Spørsmål om stillingen rettes til kommunalsjef Britt Åse Høyesveen, telefon 40247797

Stilling ledig fra august.

Søknaden merkes med saksnr: 19/1904

Søknadsfrist er 12.06.2019

Publisert 09.05.2019
skolemusikk

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4500 innbyggere.  Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer og har naturskjønne omgivelser med nærhet til de flotte fjellområdene på Ringebufjellet og alpindestinasjonen Kvitfjell. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.  Ringebu har et rikt kulturliv, med spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø

Vi søker en kreativ og aktiv person med relevant musikkfaglig høgskoleutdanning, med pedagogikk og helst med erfaring innenfor området. Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse.  Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du bør ha god samarbeidsevne, være fortrolig med bruk av digitale verktøy og være glad i å undervise barn.  Kulturskolene har et aktivt nivå med egne konserter og deltakelse på arrangement i kommunen. Undervisningen foregår på ettermiddag/kveld. Politiattest kreves jfr. gjeldende lov for arbeid i kulturskolen.

Publisert 09.05.2019
Fiolin

Fiolinstilling i Gudbrandsdalen, 25% ledig i Ringebu kommune

Ringebu kommune har ledig 25% fast stilling som fiolinlærer ved Ringebu kulturskole og Fron kulturskole har ledig 20% fast stilling  fra 1.august 2019. Stillingene søkes separat og elektronisk på www.ringebu.kommune og www.nord-fron.kommune.no under ledige stillinger

Det kan også være aktuelt med fast 20% stilling i Gausdal kulturskole og ved Vinstra videregående skole ved behov.
 

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4500 innbyggere.  Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer og har naturskjønne omgivelser med nærhet til de flotte fjellområdene på Ringebufjellet og alpindestinasjonen Kvitfjell. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.  Ringebu har et rikt kulturliv, med spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Publisert 08.05.2019
image

Kjøkkenets hovedoppgave er å tilberede alle måltider for beboere og dagbrukere ved Linåkertunet. Det serveres varme og kalde retter, spesialkost for dem som trenger det, samt middagsmat som kjøres ut til hjemmeboende. All mat tilberedes fra bunnen av. Ansatte og besøkende kan kjøpe lunsj, middag, brødmat kaffe og kaker.

Følgende personlige egenskaper vektlegges:

Inkluderende, faglig engasjert, lojal, gode samarbeidsevner, tenke helhetlig, innovativ

Vikar på tilkalling  

Saksnr. :  19/1854

Søknadsfrist: vurderes forløpende

Kopier av vitnemål og attester ber vi om at du tar med på et evt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlista kan bli offentlig selv om søker ber om anonymitet, jf. Offentleglova § 25-2. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger. For yrker som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse, jf. barnevernloven § 6-10, opplæringsloven §10-9 og barnehageloven §19.

Nærmere opplysninger kan du få hos avdelingsleder Britt Karen Hagen på telefon 404 11 865 eller e-post britt.karen.hagen@ringebu.kommune.no   Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og velge fanen «Skjema». 

Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Søknaden må merkes med saksnr. :  19/1854

Vi vil gjerne se deg som vår nye medarbeider!

 

 

Publisert 08.05.2019
Hj

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; helse og mestring, heldøgnsomsorg og hjemmetjenester. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjenge­lige ressurser. Hele tjenesten er organisert under en turnus med vikarpool. Alle i turnusbasert tjeneste har arbeid hver tredje helg, og vi har egne nattvakter. Stillingene i vikarpool server alle områder, og arbeider en ekstra helg på 12 uker. Ringebu har vært gjennom en prosess der vi har tilpasset oss de nye kravene jamfør samhandlingsreformen og framtidige planverk.

 

Ledig stilling i vikarpool

Vikarpoolen server alle områdene innen helse og omsorg, og arbeider en ekstra helg på 12 uker. Det jobbes tredje hver helg, for tiden på et tjenestested. Samt en ekstra arbeidshelg på 12 uker. Det vil bli lagt stor vekt på fleksibilitet og personlig egnethet. Helse og omsorg ønsker å fremstå som en helhetlig tjeneste.

Publisert 08.05.2019
Hj

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og heldøgns tjenester Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden hjemmetjenesten Ringebu.

Kvalifikasjoner:

 • Autorisert sykepleier
 • Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig
 • Faglig oppdatert, erfaring fra feltet og personlig egnethet vil bli vektlagt
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Må ha førerkort klasse B
 • Gjerne relevant videreutdanning for omsorgsfeltet
 • Stillingen krever god fysisk og psykisk helse
Publisert 08.05.2019
Hj

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmetjenesten, helse og mestring og heldøgns tjenester Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er for tiden hjemmetjenesten Ringebu.

Kvalifikasjoner:

 • Autorisert sykepleier
 • Løsningsorientert, fleksibel og samarbeidsvillig
 • Faglig oppdatert, erfaring fra feltet og personlig egnethet vil bli vektlagt
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Må ha førerkort klasse B
 • Gjerne relevant videreutdanning for omsorgsfeltet
 • Stillingen krever god fysisk og psykisk helse
Publisert 08.05.2019
Hj

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder, hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og Linåkertunet. Tjenestene vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Vi søker personlig assistent til voksen mann. Han trenger hjelp til dagens gjøremål, samt forskjellige sosiale aktiviteter.

Ordningen med personlige assistenter er en alternativ måte å løse organiseringen av bistand til funksjonshemmede. Arbeidet går ut på å bistå brukeren i personlige og praktiske gjøremål. Brukeren vil være den personlige assistentens arbeidsleder.

Arbeidstiden vil være på dagtid 35,5 t/uke med arbeid hver 3. helg.