Arbeide i Ringebu kommune?

RK_KLODE_farge-01 (2).jpg - Klikk for stort bilde

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Ledige stillinger
Publisert 21.11.2017
.

 Freskus er et kommunalt frisklivssenter i Fåvang sentrum som åpnet høsten 2013. Senteret er et fullverdig treningssenter som også rommer frisklivssentral og utleie av behandlingsrom til private aktører. Senteret dekker et bredt tilbud og har medlemmer i alle aldre. Det er tilbud om individuell oppfølging og trening i grupper. 

Publisert 20.11.2017
Ringebu stavkirke.jpg

Kom til Ringebu, Gudbrandsdalens attraktive midtpunkt! Landsbyen Ringebu er kommunesenter, og er tilrettelagt som et trivelig møtested med mange aktiviteter gjennom året. Ringebu prestegard og Ringebu stavkirke er en flott kulturarena. Kommunen har ellers gode muligheter til friluftsliv i flott natur, med naturskjønne omgivelser og nærhet til fjellområder bl.a. på Venabygdsfjellet og i Kvitfjell.

Det er utarbeidet forprosjekt til en masterplan for området og dette danner grunnlaget for et 3-årig hovedprosjekt. Til å gi innhold til og koordinere utviklingsarbeidet er det opprettet 100 % stilling som prosjektleder.    

Prosjektets hovedtema:

·         Ringebu stavkirke – en internasjonal attraksjon

·         Kunst som regional utviklingsstrategi

·         Ringebu Prestegard – regional hovedarena for kunst, kultur og kulturhistorie

·         En perle i kulturlandskapet