Ledige stillinger

Arbeide i Ringebu kommune?

RK_KLODE_farge-01 (2).jpg - Klikk for stort bilde

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Publisert av Britt Åse Høyesveen. Sist endret 26.09.2016
Publisert 16.08.2018
Logo.png

Midt-Gudbrandsdal Renovasjonsselskap (MGR) er et velfungerende selskap med 14 ansatte. Selskapet omsatte for 28,4 mill kr i 2017. MGR behandlet 7.124 tonn husholdningsavfall og 8.605 tonn næringsavfall i 2017. Kontorer er i Frya næringspark. MGR er utførende enhet på renovasjon på oppdrag fra kommunene. Renovasjonsgebyret er blant de laveste i landet.

Publisert 02.08.2018
stock_logo[1]

Ringebu kommune har 2 bofellesskap for enslige mindreårige flyktninger i alderen 15-18 år, til sammen 10 enslige mindreårige. Tjenesten er organisert innen Helse og Mestring med egen avdelingsleder for bofellesskapene. Bofellesskapene er samlokalisert i Hageskogen med gåavstand fra landsbyen Ringebu.

Bofellesskapet har fokus på enkeltindividet, og ønsker at den enkelte skal få styrket selvfølelse gjennom mestring, omsorg og utvikling.

Ansatte skal veilede ungdommen i det daglige, og kartlegge hva den enkelte ungdommen har behov for å lære slik at ungdommen får den kunnskapen som er nødvendig for å kunne orientere seg i det norske systemet og ta gode valg for egen fremtid.

Vi søker nå etter dyktige tilkallings vikarer som kan være med på dette arbeidet.

Oppgaver:

Legge til rette for å delta i meningsfulle og normale aktiviteter, bistå i den daglige driften av boligen, støtte opp under bofellesskapets målsetninger og aktiviteter. Systematisk jobbing ut fra konkrete tiltaksplaner, samarbeid med andre instanser, veiledning og leksehjelp

Publisert 02.08.2018
Linåkertunet 2018

75 % SYKEPLEIER ved Korttids- og rehabiliteringsavdelingen

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; Hjemmebaserte tjenester, Helse og mestring og HDO Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Tjenestestedet er korttids- og Rehabiliteringsavdelingen ved Linåkertunet

Kvalifikasjoner:

 • Autorisert sykepleier
 • Gjerne relevant videreutdanning for omsorgsfeltet

  75 % SYKEPLEIER i korttids- og rehabiliteringsavdelingen

  Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; Hjemmebaserte tjenester, Helse og mestring og HDO Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

  Tjenestestedet er korttids- og Rehabiliteringsavdelingen ved Linåkertunet

  Kvalifikasjoner:

 • Autorisert sykepleier
 • Gjerne relevant videreutdanning for omsorgsfeltet