Ledige stillinger

Arbeide i Ringebu kommune?

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4.500 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer.
Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, har et variert næringsliv og et rikt kulturliv. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.

Her ligger det vakre Ringebu - og Venabygdsfjellet, kun en liten halvtimes kjøring fra sentrum. Er du mer glad i fart og spenning? Da bør Kvitfjell utforskes nøyere. OL arenaen fra 1994 brukes årlig til World Cup- renn i utfor og super-G. I landsbyen Ringebu er det stor aktivitet og vi har et godt utvalg av nisjebutikker, som du ikke finner andre plasser.

Ringebu er også kjent for å ha et rikt kulturliv, med små og spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø.

Trenger du bosted i kommunen, tilbyr Ringebu kommune utleieleiligheter for nyetablerere i en 3 års periode. Du kan også sjekke ut den digitale oppslagstavla «Boligtorget i Ringebu» på facebook for flere bostedsmuligheter.
Du får offentlig tjenestepensjon fra KLP/SPK, en av Norges beste pensjonsordninger.

Ledige stillinger i kommunen blir publisert fortløpende under denne innledningen.

Når du skal søke ledige stillinger kan du klikke her for å komme til elektronisk søknadssenter.

Attester og vitnemål skal ikke legges ved.

(klikk på overskriftene under for å se hele stillingsannonsen)

Publisert 10.05.2022

Ringebu kulturskole har ledig vikariat som drama/teaterlærer i 10,86% tilling fra 1.8.22 til 31.7.23

Ringebu kulturskole ble opprettet i 1979 og er den eldste kulturskolen i Gudbrandsdalen. Vi holder til på Kaupanger, i sentrum av Ringebu. Kulturskolen sorterer under tjenesteenheten kultur bestående av avdelingene kultur, kulturskole, bibliotek og ungdomshus, med til sammen 11 årsverk i tjenesteenheten.

Kulturskolen har 150 elevplasser og 10 lærere i deltidsstillinger

Publisert 06.05.2022

Vi har ledig 30 % fast stilling som sekretær  fra 15.08.22.
Ringebu bibliotek flyttet inn i nye lokaler for 5 år siden.  Biblioteket sorterer under tjenesteenheten kultur bestående av avdelingene kultur, kulturskole, bibliotek og ungdomshus, med til sammen 11 årsverk i tjenesteenheten.

Publisert 26.04.2022

 

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og heldøgns tjenester Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

 

Stillingene er ledig for tiltredelse fra dags dato.

Vikariatet er ledig til og med 31.12.2022.

Tjenestestedet er for tiden Linåkertunet korttidsavdeling.

Publisert 19.04.2022

Ringebu læringssenter har ansvar for norskopplæring for voksne innvandrere og grunnskole. 
Skolen har ledig ei 100 % fast stilling som lærer fra 01.08.2022 og på bakgrunn av at det nå kommer flere flyktninger til Norge enn forventet, kan det bli behov for lærere i midlertidige stillinger. 

Publisert 05.04.2022

Plan og teknisk ved Ringebu kommune, søker sommervikarer for sommeren 2022. 

Tidsrom: Fra og med uke 26. - til og med uke 32.

Søknadsfrist: 01.05.2022

Publisert 04.04.2022

Ringebu kommune har fra 01.08.2022 ledige stillinger innen skole, og fra 15.08.2022 ledige stillinger innen barnehagene. Søknadsfrist er 08.04.2022.

 

Publisert 25.03.2022

Kjøkkenets hovedoppgave er å tilberede alle måltider for beboere og dagbrukere ved Linåkertunet. Det serveres varme og kalde retter, spesialkost for dem som trenger det. Bestilling av varer m.m. Følge retningslinjer for intern kontroll. Sørge for god hygienisk standard og renhold på kjøkkenet.

Publisert 23.03.2022

Vi søker vikar på tilkalling ved Ringebu ungdomshus. Stillingen sorterer under tjenesteenheten kultur bestående av avdelingene kultur, kulturskole, bibliotek og ungdomshus, med til sammen 9 årsverk i tjenesteenheten.

Stillingen omfatter vikar på tilkalling som ungdomsarbeider ved sykefravær eller annet med oppstart så snart som mulig. Opplæring vil bli gitt.

Publisert 22.02.2022

Helse og omsorgstjenesten er organisert i tre områder; hjemmebaserte tjenester, helse og mestring og heldøgns tjenester Linåkertunet. Tjenesten er enhetlig og vi vektlegger fleksibel bruk av tilgjengelige ressurser.

Helse og omsorgstjenesten i Ringebu kommune trenger sommervikarer innen:

Vi trenger sommervikarer i helse- og omsorgstjenesten:
♦️ Linåkertunet, HDT heldøgns tjenester, korttidsavdelingen og kjøkken
♦️  Hjemmesykepleien og hjemmehjelp i Ringebu  og Fåvang . Ringebu  omsorgssenter og kjøkken
♦️tilrettelagte tjenester, BPA
♦️ Legekontoret.

Om du har lyst på en meningsfull jobb der du arbeider med mennesker, så kan dette være noe for deg. Du kommer til å få opplæring slik at du kan gjøre en god jobb. Du bør være over 18 år. I hjemmetjenesten, nattjenesten og i tilrettelagte tjenester, må du ha førerkort.

Ring oss gjerne om du har spørsmål ☎️🙂

 

Publisert 16.11.2021

 

Ringebu kommune har terapisvømmetilbud til barn og unge, det er fysioterapeut som leder svømmetilbudet. Svømmingen foregår på mandager i tidsrommet 13.10 – 14.50 på Ringebu ungdomsskole.

Vi er i behov av 3 -4 assistenter som kan assistere barna i bassenget, noen trenger også lett assistanse i garderoben.

Ønsker du deg en givende liten ekstra jobb, er dette midt i blinken for deg, vi ser etter deg som er:

  • Trives i vann og kan svømme
  • Er ungdommelig og omgjengelig
  • Er leken
  • Har evne til å engasjere barn og unge og skape gode relasjoner
  • Er ansvarsbevisst, pliktoppfyllende og lærevillig
  • Er løsningsorientert, fleksibel og selvgående
  • Om du kan stå i oppdraget over lengere tid vil dette vektlegges

 

Kontaktpersoner:  

Thea Stenshagen tlf. 911 70 670

Marit Listad tlf. 970 45 124

Søknaden merkes med saksnummer: 21/3555

Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om og ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd.  

Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For yrker som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen «selvbetjening» og «søknad på stilling».