Institusjonskjøkken

Travle tider før julbordet - Klikk for stort bilde

Kjøkkenets hovedoppgave er å tilberede alle måltider for beboere og dagbrukere på Linåkertunet.  Det serveres varme og kalde retter, spesialkost for dem som trenger det, samt middagsmat som kjøres ut til hjemmeboende. All mat tilberedes fra bunnen av etter retningslinjer for institusjonskjøkken.
Ansatte og besøkende kan kjøpe lunsj, middag, brødmat, kaffe og kaker.

 

 

Lukkede selskaper:

Kjøkkenet kan tilby snitter eller varmretter ved feiring av bursdager eller ved minnestunder.

De ansatte ved kjøkkenet innehar høy faglig kompetanse og setter sin ære i å tilberede god og næringsrik mat.

 

 "Nærbutikk":

I kantina kan beboere i omsorgsleiligheter få kjøpt dagligvarer (enkelt vareutvalg)

 

 

 

Kontaktperson

Mona Fæste Knudsen
Mona Fæste Knudsen
Tjenesteleder
Tlf: 952 83 063
Mob: 952 83 063