God Jul og Godt nyttår

ønskes dere alle

fra Linåkertunet.

I dag mottok kjøkkenet ved Linåkertunet elg fra Fallviltnemda. Elgen blir oppdelt og tilberedt av kjøkken ansatte ved Linåkertunet. Fallviltnemda har en avtale med kommunen om å levere elg til kommunens kjøkken. Pasientene kan se frem til en smakefull viltmiddag. Her ved Linåkertunet er de ansatte ved kjøkkenet opptatt av å lage mat fra bunnen av og en stuttreist elg er å foretrekke.

Vi gratulerer Marthe Linberg med bestått fagprøve som Helsefagarbeider. Vi ønsker henne lykke til med arbeidet.

Vanja har i dag bestått fagprøve som Helsefagarbeider ved Korttidsavdelingen, Linåkertunet. Vi gratulerer og ønsker henne lykke til med arbeidet og yrket fremover.

Linåkertunet har nå fått ny utstilling, laget av barn i de de forskjellige barnehagene i kommunen. Utstillingen er til stor glede for våre beboere. Samtidig blir det et samtaleemne når de rusler forbi utstillingen.