Vi gratulerer Malin Blekastad med bestått fagprøve som helsefagarbeider. Gjennomføringen av fagprøven ble utført ved korttidsavdelingen, Linåkertunet.  Vi ønsker henne lykke til videre fremover med sitt arbeide.

Lørdag 09.05.20 ble pårørende tilbudt et utebesøk ved Linåkertunet. Retningslinjer for smitteverntiltak ble fulgt i forhold til antall besøkende, avstand ble overholdt, besøksprotokoll og alle måtte sprite hender. Besøket varte 30 minutter og de pårørende ble satt opp puljevis. Besøket gjorde godt både for pasienter, pårørende og ansatte. Det vil komme nye retningslinjer for besøkende i løpet av neste uke for alle helseinstitusjoner i Ringebu kommune.

På bilde ser dere blide og positive Odd Egil Mortensen som har blitt omplassert fra Fåvang barnehage til kjøkkenet ved Linåkertunet. Som dere ser på bildene så får beboerne ved Linåkertunet mye godt å spise for tida.

Linåkertunet og Ringebu Omsorgssenter takker for diverse matvarer vi fikk fra Spidsbergseter som de ikke hadde behov for. Dette skal våre beboere nyte godt av i disse corona tider:)

God Jul og Godt nyttår

ønskes dere alle

fra Linåkertunet.

I dag mottok kjøkkenet ved Linåkertunet elg fra Fallviltnemda. Elgen blir oppdelt og tilberedt av kjøkken ansatte ved Linåkertunet. Fallviltnemda har en avtale med kommunen om å levere elg til kommunens kjøkken. Pasientene kan se frem til en smakefull viltmiddag. Her ved Linåkertunet er de ansatte ved kjøkkenet opptatt av å lage mat fra bunnen av og en stuttreist elg er å foretrekke.

Vi gratulerer Marthe Linberg med bestått fagprøve som Helsefagarbeider. Vi ønsker henne lykke til med arbeidet.

Vanja har i dag bestått fagprøve som Helsefagarbeider ved Korttidsavdelingen, Linåkertunet. Vi gratulerer og ønsker henne lykke til med arbeidet og yrket fremover.

Linåkertunet har nå fått ny utstilling, laget av barn i de de forskjellige barnehagene i kommunen. Utstillingen er til stor glede for våre beboere. Samtidig blir det et samtaleemne når de rusler forbi utstillingen.