Viktig melding

Boligtorget

header.jpg

Hva er Boligtorget i Ringebu?

Boligtorget i Ringebu er en offisiell facebookgruppe opprettet og administrert i regi av Ringebu kommune. Dette er et digitalt boligtorg der de som ønsker å selge eller leie ut et bosted, og de som ønsker å kjøpe eller leie et bosted i Ringebu kommune enkelt kan komme i kontakt med hverandre.

 

Hvorfor Boligtorget i Ringebu?

Ringebu kommune arbeider aktivt med å tilrettelegge for at folk som ønsker å flytte til kommunen vår kan oppfylle boligdrømmen sin nettopp her. Vi ser at flere ønsker å flytte hit, men at det kan være en utfordring å finne tilgjengelig, egnet bosted. Samtidig vet vi at mulighetene finnes, ofte «under radaren», uannonsert. Vi ønsker å imøtekomme denne situasjonen med et lavterskeltilbud: et brukervennlig, åpent «torg» - et samlingssted for folk både på boligtilbuds- og etterspørselssida. Målet er at enda flere enklere kan finne seg et sted å bo i Ringebu.

 

Hvem kan bruke Boligtorget i Ringebu?

  • De som har, eller kommer til å ha et bosted til salg eller leie i Ringebu kommune
  • De som er på utkikk etter å kjøpe eller leie et bosted i Ringebu kommune
  • Meglere som formidler boliger i Ringebu kommune
  • Ringebu kommune, som vil kunne legge ut informasjon om ledige tomter
  • «Bosted» defineres her som enebolig, leilighet, gård og tomt

 

Hvordan bruke Boligtorget i Ringebu?

  • Søk opp «Boligtorget i Ringebu» på facebook og bli medlem av gruppen.
  • Bosted for salg/utleie: Skriv en post med hva som tilbys (type bosted), mulig overtakelsesdato, pris, beliggenhet, beskrivelse av standard. Det anbefales å legge ved bilder. Dersom det kun vurderes å selge/ leie ut, er dette også greit å legge ut.
  • Bosted ønskes: Skriv en post med beskrivelse av ønsket type bosted, prisklasse, ønsket beliggenhet, og ønsket flytte-/overtakelsesdato.
  • Bolig/tomte-annonser fra finn.no kan deles på denne gruppa.
  • Dersom du ikke har en facebookprofil, bistår kommunens servicetorg deg med å formidle annonsen din.

 

Ansvar

Ringebu kommune har ikke ansvar for avtaler som blir gjort mellom partene som benytter Boligtorget i Ringebu (kjøpere/selgere/utleiere/leietakere/meglere). Det er partenes eget ansvar å foreta tilstrekkelig informasjonsinnhenting innen avtaler blir gjort. Når en post ikke lengre er relevant (f.eks. leiligheten er utleid) anmodes den som postet om å fjerne denne. Ringebu kommune v/administratorer står fritt til å slette innlegg som ikke omfatter kjøp/salg/utleie/leie/formidling av bosted i Ringebu kommune.