Batterijakten 2021

Gode miljøvaner starter i barndommen!

Klikk for stort bilde 

Med stort engasjement og et hjerte for miljøet har 4. Klasse ved Fåvang skole hatt glede av å få delta i batterijakten, Norges største miljødugnad for barn. Vi har lært masse om resirkulering og gjenbruk, fornybar energi og miljøvennlig teknologi. Tidligere har klassen også deltatt i plastryddeaksjonen. Denne gangen sørget elevene for at batterier havner til gjenvinning istedenfor at de havner i søpla, og har tilsammen trillet og båret med seg over 200 kg batterier ned til miljøstasjonen på Fåvang. Der ble vi godt mottatt og fikk utrolig god hjelp og svar på alle våre spørsmål. Vi kan ikke få takket de ansatte godt nok, her blir alle møtt; unge som gamle med en tydelig holdning om at vi alle er viktige. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe! 

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

Faget Mat og helse er et allsidig fag med kompetansemål som omfatter det grunnleggende innen livsmestring og helse. Elevene skal lære og  forstå sammenhengen mellom råvarene og det som serveres på bordet, særlig når det gjelder tradisjonelle norske retter.

6.klasse har besøkt Steinar og Bjørn Solberg på jobb i skogen. Runar Stenumgard lærte oss at trær blir til planker, hus, møbler, papir og vaniljeis?!?

Vi vet hvor mye en kubikk er, og hvor mange år et tre vokser.

 

 

 

Glimt fra en vellykket dag

4. klasse har vært på Maihaugen sammen med 4.klasse på Ringebu skole

Glimt fra en vellykket engelskdag i storskolen. Vi hadde kahoot, glosestaffett, fish and chips og mind-gap-activities.

Med noen bilder fra en flott skitur, ønsker vi alle ei riktig GOD PÅSKE

Snart klare for besøksdager