Solåsen 2021

Glimt fra Solåsen, dag 1.

Gode miljøvaner starter i barndommen!

 

Faget Mat og helse er et allsidig fag med kompetansemål som omfatter det grunnleggende innen livsmestring og helse. Elevene skal lære og  forstå sammenhengen mellom råvarene og det som serveres på bordet, særlig når det gjelder tradisjonelle norske retter.

6.klasse har besøkt Steinar og Bjørn Solberg på jobb i skogen. Runar Stenumgard lærte oss at trær blir til planker, hus, møbler, papir og vaniljeis?!?

Vi vet hvor mye en kubikk er, og hvor mange år et tre vokser.

 

 

 

Glimt fra en vellykket dag

4. klasse har vært på Maihaugen sammen med 4.klasse på Ringebu skole

Glimt fra en vellykket engelskdag i storskolen. Vi hadde kahoot, glosestaffett, fish and chips og mind-gap-activities.

Med noen bilder fra en flott skitur, ønsker vi alle ei riktig GOD PÅSKE