Viktig melding!

Fosterhjemsuka 2023

Stort behov for fosterhjem, bli med på Fosterhjemsuka 2023 og møt fosterforeldre! 

 Nysgjerrig på hva det vil si å være fosterhjem? Møt fosterforeldre som deler sine erfaringer, og få svar på alle spørsmål rundt det å være fosterhjem. 

 Møt fosterforeldre på Facebook live 31. mai 

Dato: onsdag 31. mai 2023 
Tid: kl 18-19 
Sted:
Facebook live 

Møt Espen og Odd Rune som har vært fosterhjem for to flotte gutter siden 2015. Det er fantastisk å få bidra til at de skal få et godt liv, forteller de. - Vi brukte lang tid på prosessen i forkant, og oppfordrer folk til å være nysgjerrige på å få vite mer om hva det vil si å være fosterhjem. Møt Espen og Odd Rune, og spør om alt du lurer på rundt det å være fosterhjem. 

 Møt fosterforeldre til digital sofaprat 6. juni 

Dato: tirsdag 6. juni 2023 
Tid: kl 18-19 
Sted:
Digitalt på Teams 

Bli med på vår digitale sofaprat, og møt fosterforeldre som vil dele sine erfaringer og svare på spørsmål. Her møter du Lars som er fosterhjem, Ragnhild som er beredskapshjem og Bjørn Rune som er spesialisert fosterhjem. Sammen skal de prøve å svare på alle spørsmål du måtte ha. 

 Treff erfarne fosterforeldre 

Undersøkelser viser at de som kjenner noen som er fosterforeldre, er mer åpne for og interesserte i å bli det selv. De som vurderer å bli fosterforeldre har ofte mange ubesvarte spørsmål. Derfor arrangerer vi treffpunkt hvor interesserte familier som vil vite mer får treffe erfarne fosterforeldre.   

Arrangementene passer for alle, og særlig hvis du er litt ekstra nysgjerrig på hva det vil si å være fosterhjem.