Kartlegging: Behov for fibernettverk i Midtdalen?

Klikk for stort bilde

 

Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron kommune samarbeider nå om å kartlegge innbyggernes interesse for fiberutbygging i Midt-Gudbrandsdalen. Ønsker du tilgang til fibernettverk? Registrer din interesse her innen 27. mars kl.12.00- da stenges svarmuligheten. En kartlegging av hvilke husstander som ønsker fiber er nødvendig dokumentasjon dersom vi skal kunne søke på nasjonale midler til fiberutbygging. Vi er på! Er du med?  

 

Registrer din interesse ved å trykke her.

For at Midt- Gudbrandsdalen skal være en attraktiv region og bo og arbeide i også i fremtiden, er vi avhengig av å «henge med» i tidens krav til teknologisk infrastruktur. Det vil si fiberbredbånd.

Fiber er mer enn «raskt internett», dette gir oss valgmuligheter og mobilitet i hverdagen. For eksempel så gir det oss mulighet til å kunne delta aktivt i skole og utdanning, i arbeidslivet, og vi kan velge å bo og trives hjemme lengre. Kartleggingen er uforpliktende, og detaljene vil ikke bli brukt til andre formål enn som dokumentasjon som beskrevet. 

De som ønsker, kan komme innom på sitt nærmeste rådhus for å registrere sin interesse på servicetorget her. Har du noen spørsmål vedrørende kartleggingen? Ta kontakt med servicetorget i din kommune. For Ringebu, er nummeret som følger: 61283000.