Viktig melding

Ønsketreet i Ringebu kommune

En ny og flott tresort har kommet til Ringebu. Dette er ønsketreet som Røde kors Oppland setter opp og organiserer. Treet er allerede på plass og står og skinner med sine så langt 19 røde hjerter i gangen rett ved Ringebu apotek. Hjertene har ønsker om julegave til et barn i en lavinntektsfamilie.  Lokalt Røde kors formidler gavene til påmeldere vom videre leverer til mottakere. 

Her er ordfører Arne Fossmo sammen med Stine Moen, Malin Mugaas og Andreas Hovden fra Røde kors.

Ønsker du å glede et barn til jul?

Røde kors Oppland prøver ut denne ordningen i Ringebu for første gang. Ta ned et rødt hjerte fra treet, oppfyll ønsket og lever gaven innpakket der du kjøpte gaven innen 10.12.2022. Ved levering i butikken der du kjøpte gaven mottar du et grønt hjerte som symbol på at du har støttet en god sak og dette grønne hjertet henger du på Ønsketreet. Røde kors Oppland formidler gaven til rett vedkommende. Dette er gjort på en slik måte at gaven garantert ikke kan veksles inn i noe annet enn det barnet har ønsket seg og som du har kjøpt. Gaven er med andre ord garantert å komme fram til den som har ønsket seg den.

Vil du melde inn et julegaveønske?

Familier i en vanskelig økonomisk situasjon kan melde inn et julegaveønske for barn i alderen 0-18 år. Ønsket leveres til Røde Kors via hjelpeapparatet(NAV, Helsestasjon e.l) Ta kontakt med din lokale forening for mer informasjon. Leder i Ringebu er Steinar Solbakken. Kontaktinfo til den lokale foreninga er tlf 91845965 eller e-post ringebu@rodekors.org.