Unge MOTivatører

Disse ungdommene fra 9. trinn ble i januar utdannet som Unge MOTivatører. De skal fremme MOT sine verdier og gjennomføre tre besøk på 7. trinn i løpet av våren. Disse besøkene skal gjøre 7. klassingene tryggere på overgangen til ungdomsskolen. Det arbeides med MOT sine tre verdier: MOT til å leve, MOT til å bry seg og MOT til å si nei!

image

Oppland fylkeskommune har sendt ut følgende informasjon torsdag 04.04. kl 16.10:

Skoleskyssen vil gå som normalt fra i morgen tidlig, men det må regnes med litt forsinkelser i starten.

F
ølg med på oppdatering på Opplandstrafikk sin nettside: https://www.opplandstrafikk.no/

Vi ønsker alle foreldre/foresatte velkommen til foredrag i storsalen den 8. april! Stein Bratseth fra MOT har dette fokuset i foredraget: Styrke barn og unges bevissthet og mot.

I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Ringebu kommune blant elever i 8.–10. klasse. Tidligere har kommunen gjennomført undersøkelsen i 2013 og 2016. For å gi et godt bilde av situasjonen i Ringebu, er det viktig at så mange som mulig deltar.

DSC_0026

Martin Myhr besøkte fredag ettermiddag Ringebu ungdomsskole for å kurse 8. trinn i folkedans. Med seg hadde han felespiller Rasmus Kjorstad fra Sør-Fron.

Skolevalg

Artikkelforfatter: Malin Mugaas, 9A

Torsdag 7. september 2017 avholdt vi skolevalg ved Ringebu ungdomsskole. Alle elevene på skolen fikk muligheten til å gi sin stemme til stortingsvalget. I forkant har alle klassene jobbet med valget som tema i samfunnsfag.

Tverrfaglig filmprosjekt1

Sist uke startet 9. trinn et tverrfaglig opplegg i norsk og samfunnsfag.  Samfunnsfagstemaet vi skulle starte opp med var 2. verdenskrig, og norsktemaet skulle være «Levende bilder», det vil si å lage film. Vi forsøker å knytte sammen disse temaene i en film.

Helseuke 2

I uke 13 hadde elevene ved 9.trinn uke med fokus på ungdom og voksnes fysiske og psykiske helse.