Kommunedirektørens side

Her vil du finne kommunedirektørens ord.

Vinteren er her, og som ny kommunedirektør er jeg full gang. Spennende kommune, i hjerte av Gudbrandsdalen, hvor det er lov å lykkes, midt i blinken for meg. Det er sjelden man føler seg i ett med visjonen til kommunene, men for meg er det nettopp det som gjelder. I mitt virke som kommunedirektør kjenner jeg eierskap til Raus, Solid og Spenstig. Tiden vil vise om jeg leverer etter forventing, men disse viktige ordene er med meg hver dag, både på jobb og fritid.

Ringebu kommune med alle sine flotte attraksjoner, tettsteder, spennende opplevelser og fantastiske innbyggere og gjester, er en perle i vår region. Mine første dager på jobb, viser også at organisasjonen er Raus, Solid og Spenstig. Det er spennende for meg å treffe dere alle sammen, og inviter meg gjerne på ulike arrangementer, møter eller treffpunkter. Jeg er glad i å møte innbyggere, ansatte, tilreisende og alle andre som oppholder seg i vår flotte kommune.

Selv ønsker jeg god takhøyde og åpenhet, og alle er like velkommen til å ta kontakt, enten det er ris eller ros. I utgangspunktet skal vi klare å løse det meste i første linje, men en og annen gang går ikke det, og da må sakens tas videre i organisasjonen.  Under min ledelse er det lov å prøve, rette opp og lære, det er slik vi blir bedre.

Jeg skal gjøre mitt for at vi alle skal føle at vi har «lov å lykkes», med alle sine drømmer, i Ringebu kommune. Det er bare når man prøver at man vet om man lykkes.

Kontaktperson

Håvard Gangsås
Håvard Gangsås
Rådmann
Mob: 94973609