JONE

Storfint besøk i skolegården i dag. JONE stikker innom og hilser på. Han er på vei til Trondheim ig MGP finale i bobilen sin.

Det ble en spennende og lærerik time på biblioteket for våre elever på 3, 4 og 6.trinn denne uka. Jørn Lier Horst ga oss et innblikk i en verden fylt med spenning, underfundige gåter og krim.

Årets nasjonale prøver for 5.trinn gjennomføres i løpet av perioden 6.september - 1.oktober.

På Fåvang gjennomføres prøvene i regning i uke 36, engelsk i uke 37 og lesing i uke 38.

I etterkant skal resultatene brukes for å følge opp elevene og bidra til god underveisvurdering og tilpasset opplæring. Kommuner og skoler bruker resultatene som grunnlag for kvalitetsutvikling i opplæringa.

For mer info, se: Nasjonale prøver (udir.no)

Vi på Fåvang er klare, og gleder oss til å ta imot elevene mandag 16.august. Oppmøte for 2.-7.klasse er kl.08.15. 1.klasse ønskes spesielt velkommen, og møter kl.09.00.

Skolene i Ringebu tar til høsten i bruk Visma Min skole foresatt app til kommunikasjon hjem- skole. Fra 1.7.21 kan du laste ned appen og gjøre deg kjent med den. Man må logge inn via ID-porten, og får tilgang til alle barna man har i Ringebu-skolen på ett sted (barnehagen har egen app), med mulighet for å kommunisere med de lærerne eleven har i klassen.

Brukermanual

Fra søndag 11. april kan det bli busstreik dersom meklingen i lønnsoppgjøret ikke kommer i havn. Dersom det blir streik vil dette kunne ramme skoleskyssen i Ringebu.

Ringebu kommune er ikke part i en eventuell streik, og alternativ transport vil ikke kunne tilbys. Det vil heller ikke kunne gis hjemmeundervisning for elever som ikke kommer seg til skolen

Ved en eventuell streik oppfordres foreldre til å bistå med skyss, så langt det lar seg gjøre.

Følg med på innlandstrafikk.no for mer informasjon om den mulige busstreiken.

Vi ber besøkende ved skolen om å bruke munnbind ved ankomst/avreise, da de må gå gjennom ganger og fellesarealer der det ikke er mulig å holde tilstrekkelig avstand til elever og voksne. Dette tiltaket har samme varighet som kommunens lokale munnbind-forskrift.

Elever og medarbeidere er unntatt fra denne bestemmelsen.

Denne uka har vært preget av mystiske hendelser ved skolen. Alle klasser fikk hver sine påskeegg som skulle ligge urørt til fredag, men dessverre forsvant disse eggene etter tur, til tross for iherdige forsøk på beskyttelse fra elever og ansatte. Her har alle, fra klassebamser og til regjeringsmedlemmer blitt beskyldt for å ha hatt en finger med i spillet, og saken har generelt skapt stort engasjement.

Det er med stor glede vi kan meddele at alle påskeeggene har blitt funnet eller kommet til rette i løpet av dagen, og alle klassene har fått sin fortjente andel med påskegodt.

God påske!

Ungdata junior-undersøkelsen gjennomføres i 5.-7.klasse i løpet av uke 10-12.

Informasjon om undersøkelsen (PDF, 118 kB)