Publisert 21.11.2016
ringebu_logo

Ringebu kommune fikk før helga den endelige bekreftelsen på at 10 enslige mindreårige flyktninger blir fordelt til Ringebu og bosatt i bofellesskapet i Hageskogen, slik det har vært forutsatt. De første 5 kommer i januar-februar og de 5 siste blir bosatt senere på vinteren. IMDI skriver til Ringebu kommune at det nå er betydelig færre enslige mindreårige flyktninger som skal bosettes, og at prosessen med å avgjøre fordeling har tatt tid.

For kommunens del er det greit at de første blir bosatt på nyåret. - Vi er nå i slutten av november, og å bemanne opp for bosetting i desember og jula ville vært svært krevende. I og med at kommunestyrets vedtak om bosetting av enslige mindreårige flyktninger blir realisert fullt ut, får det ingen negative budsjettmessige konsekvenser, og planleggingen kan sluttføres.

Publisert 17.11.2016

Vinterfesten 2017 starter med World cup i Kvitfjell 25. og 26.februar og varer i uke 9,10 og 11.  Vi inviterer lag og foreninger samt private til å fylle Vinterfesten med arrangement som fenger liten og stor.

Publisert 15.11.2016

Torsdag den 10. november arrangerte vi håndballens dag til stor glede for elever og ansatte ved RUS.

Publisert 15.11.2016

I anledning Nordisk bibliotekuke inviterer Ringebu folkebibliotek til bokprat og presentasjon av nyere nordisk litteratur torsdag 17.november kl.19.00. Sammen med biblioteksjefen på Nord-Fron bibliotek, Randi Nordlien Berg, har vi funnet fram en rekke litterære godbiter fra den nordiske bokhylle. I løpet av kvelden vil du stifte bekjentskap med elleville konger, søndagsbarnet Jalle, og en prestekone med enorm påvirkningskraft på menn... I tillegg blir det selvsagt kaffe og kaker, en uhøytidelig og spesiell quiz byr vi på også! Velkommen til en hyggelig stund på ditt lokale bibliotek!

Publisert 14.11.2016

I likhet med mange andre offentlige virksomheter sender Ringebu kommune nå post til din digitale postkasse. Innbyggere som har opprettet digital postkasse vil motta posten i denne. De som ikke har opprettet digital postkasse vil motta posten via Altinn.

Publisert 14.11.2016

Det jobbes aktivt med å finne nye måter å tilrettelegge for næringsutvikling i Ringebu kommune og stedsutvikling i Landsbyen Ringebu. I høst deltok Ringebu kommune på en studietur til Lund i Sverige, der innholdet var utarbeidet i samarbeid med representanter fra den tidligere innovasjonsavdelingen til universitetet i Lund, LU Open.

Publisert 13.06.2016

E6- utbyggingen sett med barnas øyne.

1.klasse på Fåvang var så heldige at de fikk være med på en kjøretur på ny E6 sammen med Silje Amundsen som jobber i Vegvesenet. Første stopp var på riggen i Ringebu, der vi fikk et innsyn i hva vi skulle møte på turen.

Bilde 1: Vi fikk is i etterkant av foredraget

Bilde 2 og 3: Fått på sikkerhetsutstyret og klare for bussturen.

Bilde 4: På utkikk etter salamandere i den nye dammen på Frya.

Bilde 5: Inngang til den nye tunnelen på Frya.

Publisert 13.06.2016

Ringebu kommune har god tradisjon for å ansette lærlinger, og også i år er det tatt inn flere på lærekontrakt.

Publisert 07.06.2016

LKU har i 2016 valgt å legge møtene sine ute på enhetene som naturlig hører under deres område.

Tirsdag 07.06.2016 var LKU på Linåkertunet for å avholde sitt møte. Her fikk de en orientering om kommunens helse og omsorgstjenester fra de tre tjenestelederne.

Publisert 27.02.2014

Venabygdsfjellet