Publisert 12.06.2019
image

Målet med prosjektstillingen er å styrke og utvikle kommunens arbeid inn mot barn og unge gjennom økt tilgjengelighet og tverrfaglighet.

Vi søker i den forbindelse etter helsesykepleier i 60 % prosjektstilling fra 12.august 2019. Prosjektet varer i ett år med mulighet for forlengelse. Som ansatt vil du få ordinært dagarbeid, men noe arbeid på ettermiddag og kveld må påregnes.

Stillingen er lokalisert ved Ringebu helsesenter sammen med, helsestasjonen,

Legetjenesten og rus og psykisk helsetjeneste.

Arbeidsoppgaver:

• Varierte arbeidsoppgaver, med fokus på å styrke og videreutvikle nåværende tilbud innen skolehelsetjenesten og helsestasjonstjenesten.
  • Foreldreveiledning og foreldreveiledningskurs COS-P/Trygghetssirkelen
  • Fokus på tverrfaglig samarbeid
Publisert 11.06.2019
image

Ingrid Isumhaugen Olsen er ansatt som arealplanlegger på plan og teknisk.

Ingrid startet i stillingen 3. juni. Hun er 30 år og kommer opprinnelig fra Sør-Fron, men er oppvokst på Elverum. Ingrid bor nå på Lillehammer, og er utdannet arealplanlegger fra NTNU.

Publisert 11.06.2019
Trøstaker

Vi ønsker Janne Trøstaker velkommen som prosjektingeniør ved plan og teknisk!

Publisert 07.06.2019

Her er en foreløpig oversikt over hvilke arbeidsgivere som har fått innvilget tilskudd til sommerjobb for ungdom i Ringebu.

Gave til Ringebu legekontor

DSC_0001

Etter nedbørsperioden tidligere i dag ble det ført masseførende vann inn på Elstadgeilen.

Veien er stengt i forbindelse med oppryddingsarbeid.

Oppryddingen i veien vil ta hele helgen, og veien er dermed ikke åpen igjen før etter helgen.

Publisert 05.06.2019
skolemusikk

Ringebu kommune ligger i hjertet av Gudbrandsdalen og har ca. 4500 innbyggere.  Kommunesenteret ligger 6 mil nord for Lillehammer og har naturskjønne omgivelser med nærhet til de flotte fjellområdene på Ringebufjellet og alpindestinasjonen Kvitfjell. Liker du heftige naturopplevelser og setter pris på nærhet til naturen, er Ringebu stedet for deg.  Ringebu har et rikt kulturliv, med spennende arrangement, en godt utviklet kulturskole og musikkmiljø

Vi søker en kreativ og aktiv person med relevant musikkfaglig høgskoleutdanning, med pedagogikk og helst med erfaring innenfor området. Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse.  Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du bør ha god samarbeidsevne, være fortrolig med bruk av digitale verktøy og være glad i å undervise barn.  Kulturskolene har et aktivt nivå med egne konserter og deltakelse på arrangement i kommunen. Undervisningen foregår på ettermiddag/kveld. Politiattest kreves jfr. gjeldende lov for arbeid i kulturskolen.

utvidet søknadsfrist til 15. juni 2019

Publisert 03.06.2019
image

Rus og psykisk helsetjeneste ønsker å få tilbakemelding om hva dere synes om hjemmesida vår. Undersøkelsen er anonym og tar maks 5 min å fylle ut.

Publisert 29.05.2019
nve-logo

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har mottatt konsesjonssøknad fra Gudbrandsdal Energi Nett AS om en ny 66 kV kraftledning fra Harpefosskraftstasjon til Ringebu transformatorstasjon. Den nye ledningen skal erstatte eksisterende kraftledning på samme strekning. Tiltaket berører Sør-Fron og Ringebu kommuner.

Publisert 29.05.2019
Bestått fagprøve

Vanja har i dag bestått fagprøve som Helsefagarbeider ved Korttidsavdelingen, Linåkertunet. Vi gratulerer og ønsker henne lykke til med arbeidet og yrket fremover.